Vesta masculină: cromatică și simplitate!

Acest sezon în materie de cromatică pentru viitorii miri poate fi ușor de descifrat

separator
: cât mai multă culoare. Colecțiile Lacoste, Calvin Klein, Alessandro dell’Acqua, Ralph Lauren și chiar clasicul Armani, prezintă ținute cât mai colorate pentru linia masculină. Iar binecunoscuta vestă, este cea care se regăsește printre piesele care au nevoie de multă culoare.

1 21

Culorile intense sunt ideale pentru a  evidenția calitățile fizice ale mirelui. Poți opta pentru o vestă verde sau albastră. Rozul fonce este ideal dacă ai o piele măslinie, iar vișiniul aubergine se combină cu pielea deschisă, bronzul uniform sau nuanța de beige închis.

4 5 6 7 8
9

Totuși  indiferent de nota cromatică aleasă, simplitatea este cea care domină în acest an. Anume culorile simple și distrete te vor scoate din anonimat. Detaliul imprimeului este și el prezent în tendință, dacă este lucrat cu finețe. Aici se poate alege între modelele, regulate, abstracte sau geometrice, de o amplitudine mai mică sau mai mare.

2 31

Nuanțele neutre precum auriu sau gri petrol și non-culorile pot servi drept șevalet pentru a concentra atenția asupra grafismului în sine. De aici reiese că culoarea și imprimeul nu se exclud reciproc, din contra, cu ajutorul lor se poate obține unu look elegant, îngrijit, potrivit cu solemnitatea ocaziei.

1 2 3

Când vorbim de textura vestei, cel mai bine este să alegem mătasea țesută (prezentă în exemplele de mai sus). De asemenea, se mai poate opta și pentru bumbacul sau lâna virgină, extra-fină. Plus că un astfel de material este mai avantajos din punct de vedere economic.

1 2

Și nu uita, dacă cravata sau papionul este într-o culoare potrivită, jacheta ar trebui să fie neutră, albă sau neagră, chiar și gri dacă alegi vișiniu sau albul. Mizează, prin urmare, pe cât mai multă simplitate.

text: Iulia Arnaut

Piure de legume crude
Articolul anterior
O vedetă spune că a făcut sex cu Johnny Depp, în timpul unei petreceri!
Articolul următor
Alte articole interesante