Victor Slav a cerut-o din nou în căsătorie pe Bianca Drăguşanu

La sfârşitul anului 2012, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav începeau o relaţie, iar în toamna anului 2013 cei doi au decis să se căsătorească. A fost nunta anului, chiar dacă au existat multe voci care au spus că relaţia lor este doar o strategie de marketing.

separator
slav-si-bianca

La începutul anului 2014, Bianca Drăguşanu a plecat la Paris cu Adrian Cristea, fostul ei iubit, iar zvonurile potrivit cărora ea şi Slav vor divorţa în primăvara acestui an s-au adeverit. Iniţial, Victor a spus că nu mai vrea să audă de fosta asistentă a lui Capatos, pentru ca mai apoi să se întoarcă în braţele ei, fiind numit de prietenii lui „cel mai prost din grup“.

Acum, apropiaţii celor doi susţin că Victor Slav a cerut-o din nou în căsătorie pe Bianca Drăguşanu.„Victor şi Bianca au depăşit problemele din trecut şi se iubesc la nebunie. De aceea, s-a pus problema unui nou mariaj, iar cel care a luat iniţiativa a fost chiar Slav. Recent, el a întrebat-o pe Bianca dacă nu vrea să fie nevasta lui, de data aceasta pentru toată viaţa. Cererea a surprins-o pe fosta asistentă a lui Capatos. În primă fază, ea a rămas fără cuvinte, apoi a fost extrem de fericită şi i-a răspuns pozitiv bărbatului pe care îl iubeşte“, au spus, potrivit celor de la WOWbiz, surse din preajma celor doi.

Sursa 

Iată cine va fi naşul copilului Antoniei şi al lui Alex Velea
Articolul anterior
Sarea te ajută să fii mai frumoasă
Articolul următor
Alte articole interesante