Wedding Season 2018! Ce coafuri de mireasă se poartă anul acesta

Wedding Season 2018 a deschis cu eleganță sezonul nunților și a scos în evidență calitatea și creativitatea coafurilor de mireasă, care merită să fie purtate în acest an. Un grup de traineri din Ucraina și-a propus să transmită stiliștilor din Republica Moldova, cele mai hot tendințe din acest sezon în crearea unui aspect modern și personalizat pentru fiecare mireasă.

separator

Pe parcursul evenimentului, participanții au învățat noi tehnici de creare a coafurilor de mireasă, au aflat care sunt tendințele anului și au primit recomandări de la specialiștii din domeniu. Pe lângă acestea, masterclass-ul a fost și despre selectarea corectă a accesoriilor pentru coafură, care întregesc ținuta miresei.Cât despre coafuri, specialistele Natalia Kindirova și Tatiana Cojekina, recomandă în acest sezon, mireselor un look romantic, lejer, cu împletituri şi bucle.
„În acest sezon, în trend sunt împletiturile, buclele mari şi volumul. Din păcate, nu toate clientele au păr bogat, aşa că putem adăuga extensii. Multe femei preferă coroniţele, bijuteriile.”, a afirmat stilista din Kiev, Natalia Kindirova.
De asemenea, unele participante la eveniment au venit cu o abordare interesantă despre coafurile de mireasă ale anului 2018. Astfel, Eleonora Gavriliţă, make-up artist și coafor a remarcat următoarele aspecte:
„Mai puţin cocurile, ele iubesc coafuri voluminoase, dar nu atât de fixate, să fie cât mai lejere. Ele doresc coafuri în stil spaniol, în stil grecesc. Interesant, este ceva nou pentru noi, sunt lucruri pe care noi le cunoşteam mai puţin. Acum am văzut în detalii. Tineretul o să aibă balul de absolvire şi noi o să punem în practică toate aceste tehnici”.

O altă recomandare din partea specialiștilor a fost ca înainte de a îmbrăca rochia de mireasă, ar fi bine ca tinerele să se programeze pentru o coafură de probă.
Wedding Season 2018 a fost nu doar despre tendințe, tehnici noi și coafuri moderne, dar și despre cum e să aduci sclipirea în ochii mireselor!

Andrei Popov s-a recăsătorit!
Articolul anterior
O tânără din Moldova, implicată într-un scandal sexual, a fost găsită ucisă într-un parc din Frankfurt
Articolul următor
Alte articole interesante