Ylianna Danko te învață cum să-ți alegi rochia de mireasă potrivită

Dacă tot vine sezonul cald, miresele pornesc în căutarea celor mai frumoase rochii pentru marele eveniment. În acest scop designer-ul Ylianna Danko a ales câteva modele prezentate la ”Bridal Fashion Week” din New York, pentru ca tu să arăți perfect în ziua nunții.

separator

În topul preferințelor rămân a fi clasicele rochii de mireasă tip ”Prințesă”, ”Sirenă” și ”Empire”, realizate din stofe fine și diafane. Cu toate acestea designerii te surprind și cu noi abordări. Spre exemplu, creatoarea Vera Wang te îndeamnă să renunți la tradiționala rochie de culoarea albă și să mizezi pe modele în tonuri profunde sau pale de corai, fucsia și roz.

Vera-Wang-2014-1 Vera-Wang-2014-4_4

Naeem Khan, un alt creator de modă îți propune rochii cu ornamente florale și broderie bogată pe fondul unor stofe cu textură densă. Acesta o prezintă pe mireasa anului 2014 ca pe o zeiță grecească, naturală și feminină. Iar broderia bogat decorată cu cristale, mărgele și perle compensează lipsa bijuteriilor.

A1 A3

Iar dacă visezi la o rochie vaporoasă, atunci colecția ”Reem Acra”  2014 este ceea ce căutai. Abundența de broderie prelucrată manual și siluetele tip ”A” cu siguranță vor cuceri cele mai visătoare mirese. Colecția surprinde prin faptul că clasicul voal a fost înlocuit cu funde din mătase și tul, decorate sau imprimate cu texte simbolice.

”Reem Acra” 2014

”Reem Acra” 2014

Sursă foto: www.instyle.com

mira-zwillinger-2014-bridal-angelina-wedding-dress-long-sleeves mira-zwillinger-2014-bridal-angelina-wedding-dress-long-sleeves-sheer-back

Pentru cele mai elegante doamne, franțuzoaica Monique Lhuillier recomandă modele laconice cu aer aristocrat, dar și variante în stil romantic, decorate minuțios cu cristale și perle.

courtesy_mluillier_27 New-York-Bridal-Fashion-Week-2014-Monique-Llhuilllier-6
New-York-Bridal-Fashion-Week-2014-Monique-Llhuilllier-14

”Oscar de la Renta„ Bridal Spring 2014

”Oscar de la Renta„ Bridal Spring 2014

”2014 Elie” by Elie Saab

”2014 Elie” by Elie Saab 2 ”2014 Elie” by Elie Saab

Carolina Herrera’s Fall 2014

Caroline-herrara-2014-1

Caroline-herrara-2014-10(1)

text: Ylianna Danko

Sursa: http://ydanko.com/news/fashion/item/152-magia-rochiilor-de-nunta-ale-anului-2014

Natalia și Sandu Gorgos ne-au invitat la nuntă!
Articolul anterior
Xenia Sobceak a împărtășit secretul bronzului perfect
Articolul următor
Alte articole interesante