O nouă colecție vestimentară la Chișinău! Alina Spătaru ne invită la spectacolul de modă ,,Lupoaica”

Un eveniment de modă inedit se anunță la Chișinău! În ultima zi de iarnă, 29 februarie 2020, fondatoarea școlii de modă ,,Shator”, Alina Spătaru, va prezenta o nouă colecție vestimentară cu numele ,,Lupoaica”, inspirată din propriile trăiri, încercări deloc ușoare ale drumului către succes.

separator
Simțindu-se încătușată în propria ei viață timp de 15 ani, Alina asociază lupoaica cu natura sălbatică a femeii puternice ce își asumă sacrificii, acțiuni și rezultate. Mai mult, ea consideră că în fiecare femeie se ascunde o creatură puternică, înzestrată cu instincte bune, pasionată, creativă și înțeleaptă…

Cum e să trăiești cu un vis neîmplinit? Ținem acest vis în tăcere, ne ascundem dorințele în nodul din gât. Ce-ar fi dacă ne-am gândi mai mult la el? Să-l lăsăm să curgă în noi, să-i dăm o șansă, să ne dezvoltăm abilitățile, să conștiintizăm aspirațiile, să nu trăim la întâmplare, obișnuindu-ne cu gândul că asta e normalitatea, că așa e soarta…

Alături de colecția ,,Lupoaica” își vor prezenta colecțiile și alți designeri, absolvenți ai școlii ,,Shator” și a proiectului de dezvoltare în Design Vestimentar ,,Shator Fashion Discovery”.

La modul practic, Shator Fashion School invită publicul larg la un adevărat spectacol de modă și transformare. Pe timpul prezentării colecțiilor, participantele vor transpune prin modă idea cursului vieții femeii. De altfel, fiecare colecție este o exprimare a experienței personale de viață a creatorilor.

Regia spectacolului este semnată de Alla Donțu, Youbesc, Creative Institute.

Acțiunea evenimentului va avea loc în mijlocul pădurii, acolo unde adesea se regăsește sufletește femeia la una din etapele vieții sale.

Motto-ul evenimentului este: ,,Descătușează-te, crede în tine, oricând o poți lua de la zero”

Ești așteptat la Noaptea Lupilor. Asigură-ți un loc Aici.

Minorii deținuți în Penitenciarul din Goian au îmbrățișat noi meserii și au primit diplome de absolvire
Articolul anterior
Kătălina Rusu a născut o fetiță!
Articolul următor
Alte articole interesante