Pantofii nude, must have-ul sezonului

Cu siguranță, pantofii nude sunt o piesă must have al oricărui sezon. Dacă nu ai deja o pereche, ar fi bine să-ți cumperi una. Îți propun, să te inspiri din moda străzii!

separator

Stiletto
Sigur ai purtat deja perechea ta favorită de stiletto cu o pereche de pantaloni din denim. Ce ar fi să porți pantofii nude în acest an, cu o fustă până la glezne din tul? Dar, atenție, asorteaz-o cu un bluzon sau o jachetă bomber și un tricou alb, în nici un caz cu o bluză din mătase!

Retro
Preferații noștri sunt cei de la Chanel cu vârful negru, creați de însăși Coco Chanel și reeditați de Karl Lagerfeld în prezent. Poartă-i cu o rochie din mătase pentru un look retro și cu o pereche de jeanși albi pentru un look simplu de zi.

Flats
O pereche de balerini montanți (acesta este modelul cel mai cool în 2018) pot fi purtați cu pantaloni bufanți sau fuste midi în formă de A. Adaugă acestui look un tricou cu un imprimeu psihedelicpentru a-ți împrospăta ținuta și pentru a avea acel element neașteptat.

 Iată câteva sfaturi și despre cum să NU porți super-pantofii tăi bej:
  • Dacă au toc cui, vârful lor nu ar trebui să fie unul perfect rotund ci mai degrabă ascuțit.
  • Evită clasicii balerini din piele lăcuită, sunt prea girlie.
  • Nu mai investi în 2018 într-o pereche de sandale nude cu barete multiple și tocul imens.
  • Dacă vrei o pereche de „kitten heels“, aceasta trebuie să aibă vârful cât mai ascuțit.
  • Încearcă să alegi acei pantofi nude cu forme cât mai clare. Spre exemplu, dacă îți dorești o pereche cu vârful pătrat, atunci ai grijă ca partea din față să aibă unghiurile drepre și nu rotunjite.

Sursa: elle.ro

Lula da Silva, Președintele Braziliei care și-a iubit poporul și a scos țara din sărăcie!
Articolul anterior
Ce trebuie să știi despre zodia ta, chiar dacă nu crezi în astrologie
Articolul următor
Alte articole interesante