Persoanele publice au defilat în creațiile brandurilor autohtone, la Fashion Soirée Resort Collections 2019, ediţia a IV-a!

Chișinăul a devenit în aceste zile o oază de culori, stil și bun gust. Designerii autohtoni și-au lansat colecțiile de vară, într-o atmosferă deosebită, cu multe emoții pozitive, la evenimentul de modă Fashion Soirée Resort Collections 2019, marca ,,Din inimă”, ediţia a IV-a. Publicul larg, creatorii de modă și zeci de persoane publice de la noi și-au dat întâlnire pe Aleea Restaurantului Pani Pit, admirând și defilând pe podium în creațiile brandurilor autohtone.

separator

Peste 90 de femei, vedete TV, artiste, actrițe, femei de afaceri, bloggeriţe şi reprezentante ale comunităţii diplomatice și-au asumat rolul responsabil și deloc ușor de model, demonstrând în fața a 250 de invitați rezultatul muncii designerilor autohtoni.

La eveniment și-au prezentat colecțiile tinerele talente din domeniul design-ului vestimentar, dar și brand-urile consacrate și bine cunoscute de public.

Texturi ușoare, croieli vaporoase, culori vii, văratice te ajută să suporți mai ușor canicula și să te bucuri din plin de sezonul vacanțelor.

La această ediție a evenimentului și-au prezentat colecțiile 23 de designeri: O’Blanc, Sekana, Georgette, Vistline, Ionel, Alina Bradu, Kasandruța, Portavita, Vasconi, Ponti, Arabádji, Maicom, Valentina, MOVE, Nicole Storm, Lidia Selici Kids, Mi-e Dor, Hîncu, Julie Anne millinery, câștigătorii Z-Generation Competition, Mamaie.


Iată mai multe imagini de la eveniment:      

sursa foto: Facebook/Alex Morgoci; Nata Eftene

 

Accident șocant, la Dănceni. Un șofer care mergea pe contrasens s-a izbit violent în câteva mașini
Articolul anterior
Astăzi este marcată Ziua Mondială a Donatorului de Sânge! Fii la curent cu informațiile utile și află cum poți salva vieți
Articolul următor
Alte articole interesante