Poartă genţi cu personalitate în această primăvară!

Ne cuceresc, vrem să avem cât mai multe şi întotdeauna vom găsi suficient loc pentru  ele, atât în garderobă, cât şi în viaţa noastră.

separator

Despre genţi vorbim în această lună. Cele elegante, casual, comode sau pur şi simplu utile – toate sunt ţinta atenţiei noastre. Asta, pentru că genţile, la fel ca pantofii şi cerceii, trebuie să fie potrivite personalității noastre.

Dacă nu a reuşit nicio geantă să-ţi fure atenţia prin magazine, atunci vezi mai jos ce model să-ţi cumperi cât mai curând, ca să fii mai sigură de stilul ales!

1.  Genţile-plic!

Adevăratele vedete ale acestui sezon, genţile- plic pot fi găsite oriunde şi sunt potrivite pentru orice ocazie.

O surpriză din această primăvară sunt

genţile-plic

XXL

! Să nu crezi că asta e pur şi simplu o găselniţă textuală.


Cu adevărat, designeri precum Donna Karan, Lanvin, Marni, Versus sau Victoria Beckham s-au gândit că e timpul, ca genţile- plic să-ţi poată fi utile şi ziua, nu doar pe timp de seară, aşa cum te-ai obişnuit până acum.

Aceste modele sunt suficient de încăpătoare, ca să ai cu tine tot ce – ţi poate fi util pentru o zi întreagă la birou.

Pentru acelea dintre noi, care îşi mai rătăcesc uneori accesoriile au fost realizate şi minunatele

genţi – plic cu baretă

. Rafinamentul şi eleganţa întregesc ţinuta celei care poartă o astfel de geantă, ea fiind deopotrivă elegantă şi comodă.

Fără ele nici că-ţi poţi imagina o pertecere în stil glam!

De

Gentile XXS

veni vorba, accesorii adorate de femei şi în 2012. Dacă eşti o fire petrecăreaţă şi îţi plac evenimentele mondene, atunci eşti practic obligată să ai acasă o geantă-plic de dimensiuni mici, acesta poate fi accesoriul cel mai apreciat din ţinuta ta.

2.

Genţile tricotate!

Pentru fetele ce îşi doresc să iasă mereu din tipare, genţile tricotate sunt un bun prilej  de a uimi, pentri a câta oară! Foarte colorate şi diverse ca design, acestea pot fi, însă, accesorii destul de capricioase. Chiar dacă vei fi considerată o fashionistă desăvârşită, ai grijă ce îmbraci, atunci când hotarăşti să ieşi din casă, purtând o astfel de geantă.

3.

Genţile cu imprimeuri

vin să definească femeile expresive. Cele curajoase şi nonconformiste vor avea din ce să aleagă în acest sezon şi la capitolul genţi cu imprimeuri.

Aici creativitatea nu are limite, iar imaginaţia este atributul de rigoare pentru cea care va purta o astfel de geantă. Dar fii atentă, dacă nu eşti o fire artistică de felul tău, dar te cucereşte un astfel de model de geantă, atunci trebuie pur şi simplu să ieşi din tiparele obişnuitului şi să experimentezi la capitolul look.

4.

Genţile în stil poştaş

au o alură casual şi deci, impun energie şi activitate zilnică. Comode şi practice, aceste genţi îţi vor da o alură de adolescentă, dar cataramele strălucitoare şi diversele aplicaţii interesante – una de maturitate. Cu o astfel de geantă nu ai cum să nu afişezi un look jucăuş şi fresh.

5.

Genţile dreptunghiulare

sunt la mare căutare şi în acest sezon din simplul motiv că sunt foarte încăpătoare. Dar pe lângă modele propuse de Louis Vuitton, Mulbberry sau Diesel Bblack Gold, o adevărată revelaţie pentru fashioniste sunt genţile dreptunghiulare din plastic.

Furla, Chanel, H&M şi Prada

vin cu astfel de modele ingenioase. Fie că îţi alegi un model colorat sau transparent, acesta îţi va dezvălui latura execentrică şi lipsită de inhibiţii.


Încearcă să dai personalitate look-ului tău şi cu ajutorul genţilor de diferite forme şi culori mai ales că ai din ce să alegi în acest sezon, doar să ai inspiraţie când mergi la cumpărături.

 

Text: Daniela David

Sandro Livv – primul magazin de haine bărbătești în Chișinău, produse în Italia

Sandro Livv a fost înființată în Republica Moldova la 24 februarie 2017. Fondatorii companiei sunt un cuplu căsătorit, Alexandru și Natalia Cornitel.

Istoria companiei începe cu pasiunea lui Alexandru (pe atunci fotograf profesionist) pentru proiectarea cravatelor pentru bărbați realizate în conformitate cu tehnicile tradiționale italiene. La originea acestei pasiuni se află o cunoștință personală cu unul dintre croitorii din Roma, specializat în confecționarea de cravate făcute manual.

Ulterior, Alexandru a petrecut mai multe luni în Napoli, cunoscând și învățând producția de haine de la producătorii locali de îmbrăcăminte tradițională pentru bărbați.

Ca urmare, la Chișinău a fost deschis primul magazin de haine bărbătești produse în Italia, Sandro Livv. Toate hainele și accesoriile pentru magazin au fost confecționate în Italia la comanda personală și la alegerea lui Alexandru.

Încă din prima zi fondatorii Sandro Livv și-au ales misiunea de a aduce în Moldova cultura tradițională a modei clasice italiene pentru bărbați. Începând de la cravată și terminând cu pantofii – toate articolele vestimentare și accesoriile trebuiau să corespundă celor mai exigente cerințe ale iubitorilor de stil și tradiție napoletană, de la alegerea țesăturilor și materialelor până la tehnologia de cusut.

Încă de la începuturi, Sandro Livv a devenit vestimentația preferată a vedetelor pop și TV din Moldova, a politicienilor și a oamenilor de afaceri.

Gama de produse oferite de Sandro Livv este cât se poate de largă, de la pălării, cravate, curele, accesorii și pantofi, până la paltoane, costume, cămăși și eșarfe de mătase rafinate de design propriu.

Sandro Livv își menține constant statutul de magazin de îmbrăcăminte de autor. Costumele pentru bărbați sunt confecționate în maximum 6 bucăți, fiecare cravată în maximum 2 bucăți, iar eșarfele de mătase pentru femei în 7 bucăți de culori nerepetabile.

În prezent, pe lângă magazinul din Moldova, se planifică deschiderea unor magazine la Roma și Paris în 2024. De mai bine de 3 ani, Sandro Livv își vinde online hainele și accesoriile pe piața nord-americană și europeană. Din 2023, noul punct de interes al vânzărilor online va fi piața asiatică, în primul rând Japonia și Coreea de Sud.

Strategia de marketing a Sandro Livv se bazează pe cooperarea cu bloggeri și jurnaliști celebri. Abordarea Sandro Livv se caracterizează, de asemenea, prin filmarea unor spoturi publicitare de imagine extrem de profesioniste, la limita schițelor de artă vizuală.

Filozofia mărcii Sandro Livv este profund înrădăcinată în valorile umane, tradiție, calitate și artă. Sandro Livv este un brand de lux cunoscut pentru designul său sofisticat, materiile prime de calitate, un echilibru între vechea tradiție de producție și noile tehnologii.

Cea mai importantă dimensiune și cel mai important factor în procesul de lucru la noile colecții ale Sandro Livv sunt oamenii. Compania colaborează numai cu producții de familie, unde viața este inseparabilă de artă.

În activitatea sa, Sandro Livv profesează principiul sustenabilității. În producție sunt folosite numai materii prime naturale, care sunt adesea readuse la viață de către al doilea proprietar și apoi reciclate complet pentru o nouă producție. Se alege întotdeauna cea mai bună lână de la cei mai buni producători italieni, pentru a crea un produs cu adevărat special. Impecabilitatea sa este subliniată de finisarea manuală și de edițiile limitate.

Familia Cornitel își dedică toată pasiunea pentru a-și crea produsele, făcându-le unice și urmând viziunea și valorile brandului.

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

Chiar și cei mai experimentați șoferi pot învăța trucuri noi legate de autoturismul pe care îl conduc. Foarte puțini știu despre existența unui buton secret din mânerul portierei de la mașină. În ce situații trebuie folosit?

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

La ce folosește butonul secret din mânerul portierei de la mașină

An de an, producătorii auto scot pe piață noi și noi modele de autoturisme. Cumpărătorii sunt atrași fie prin designul mașinilor, performanțele tehnice sau dotările speciale ce pot transforma orice deplasare într-un răsfăț. Ajunși acasă cu noua achiziție, puțini mai stau să studieze cu atenție manualul de utilizare al vehiculului, ceea ce înseamnă că riscă să nu îi descopere niciodată pe deplin toate funcțiile.

Poate unul dintre cele mai neglijate părți ale unei mașini sunt mânerele. Un videoclip publicat în mediul online face furori în rândul internauților, fiind apreciat de peste un milion de persoane. În imagini este dezvăluit un buton secret din mânerul portierei de la mașină. Cu toate că foarte mulți șoferi nu au habar de existența sa, este de mare folos într-un moment…delicat.

Știm foarte bine că pentru încuia și descuia mașina, ne referim aici la cele fabricate în ultimii ani, nu mai avem nevoie de cheie, ci de apăsarea unui singur buton de pe telecomandă. Dar ce faci în momentul în care telecomanda rămâne fără baterie și nu ai un înlocuitor? În videoclipul postat pe Instagram se dezvăluie că mânerul al portierei are un mic buton ascuns care, odată apăsat, va scoate carcasa de plastic care îl acoperă și sub care se găsește lăcașul în care se bagă cheia clasică.

sursa: www.playtech.ro

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Coafuri 2012 Style Studio
Articolul anterior
NeoQi te face să uiţi de grijile cotidiene!
Articolul următor