Poartă genţi cu personalitate în această primăvară!

Ne cuceresc, vrem să avem cât mai multe şi întotdeauna vom găsi suficient loc pentru  ele, atât în garderobă, cât şi în viaţa noastră.

separator

Despre genţi vorbim în această lună. Cele elegante, casual, comode sau pur şi simplu utile – toate sunt ţinta atenţiei noastre. Asta, pentru că genţile, la fel ca pantofii şi cerceii, trebuie să fie potrivite personalității noastre.

Dacă nu a reuşit nicio geantă să-ţi fure atenţia prin magazine, atunci vezi mai jos ce model să-ţi cumperi cât mai curând, ca să fii mai sigură de stilul ales!

1.  Genţile-plic!

Adevăratele vedete ale acestui sezon, genţile- plic pot fi găsite oriunde şi sunt potrivite pentru orice ocazie.

O surpriză din această primăvară sunt

genţile-plic

XXL

! Să nu crezi că asta e pur şi simplu o găselniţă textuală.


Cu adevărat, designeri precum Donna Karan, Lanvin, Marni, Versus sau Victoria Beckham s-au gândit că e timpul, ca genţile- plic să-ţi poată fi utile şi ziua, nu doar pe timp de seară, aşa cum te-ai obişnuit până acum.

Aceste modele sunt suficient de încăpătoare, ca să ai cu tine tot ce – ţi poate fi util pentru o zi întreagă la birou.

Pentru acelea dintre noi, care îşi mai rătăcesc uneori accesoriile au fost realizate şi minunatele

genţi – plic cu baretă

. Rafinamentul şi eleganţa întregesc ţinuta celei care poartă o astfel de geantă, ea fiind deopotrivă elegantă şi comodă.

Fără ele nici că-ţi poţi imagina o pertecere în stil glam!

De

Gentile XXS

veni vorba, accesorii adorate de femei şi în 2012. Dacă eşti o fire petrecăreaţă şi îţi plac evenimentele mondene, atunci eşti practic obligată să ai acasă o geantă-plic de dimensiuni mici, acesta poate fi accesoriul cel mai apreciat din ţinuta ta.

2.

Genţile tricotate!

Pentru fetele ce îşi doresc să iasă mereu din tipare, genţile tricotate sunt un bun prilej  de a uimi, pentri a câta oară! Foarte colorate şi diverse ca design, acestea pot fi, însă, accesorii destul de capricioase. Chiar dacă vei fi considerată o fashionistă desăvârşită, ai grijă ce îmbraci, atunci când hotarăşti să ieşi din casă, purtând o astfel de geantă.

3.

Genţile cu imprimeuri

vin să definească femeile expresive. Cele curajoase şi nonconformiste vor avea din ce să aleagă în acest sezon şi la capitolul genţi cu imprimeuri.

Aici creativitatea nu are limite, iar imaginaţia este atributul de rigoare pentru cea care va purta o astfel de geantă. Dar fii atentă, dacă nu eşti o fire artistică de felul tău, dar te cucereşte un astfel de model de geantă, atunci trebuie pur şi simplu să ieşi din tiparele obişnuitului şi să experimentezi la capitolul look.

4.

Genţile în stil poştaş

au o alură casual şi deci, impun energie şi activitate zilnică. Comode şi practice, aceste genţi îţi vor da o alură de adolescentă, dar cataramele strălucitoare şi diversele aplicaţii interesante – una de maturitate. Cu o astfel de geantă nu ai cum să nu afişezi un look jucăuş şi fresh.

5.

Genţile dreptunghiulare

sunt la mare căutare şi în acest sezon din simplul motiv că sunt foarte încăpătoare. Dar pe lângă modele propuse de Louis Vuitton, Mulbberry sau Diesel Bblack Gold, o adevărată revelaţie pentru fashioniste sunt genţile dreptunghiulare din plastic.

Furla, Chanel, H&M şi Prada

vin cu astfel de modele ingenioase. Fie că îţi alegi un model colorat sau transparent, acesta îţi va dezvălui latura execentrică şi lipsită de inhibiţii.


Încearcă să dai personalitate look-ului tău şi cu ajutorul genţilor de diferite forme şi culori mai ales că ai din ce să alegi în acest sezon, doar să ai inspiraţie când mergi la cumpărături.

 

Text: Daniela David

Coafuri 2012 Style Studio
Articolul anterior
NeoQi te face să uiţi de grijile cotidiene!
Articolul următor
Alte articole interesante