Foto! Fiica Kătălinei Rusu a făcut deliciul publicului în ținute de botez, create de designerul Diana Voevuțki

Creativitatea a dat roade. Designera Diana Voevuțki, pe timp de pandemie, a decis să dea viață unei colecții exclusive de ținute couture pentru botez, destinată fetițelor cu vârste de la 1 lună la 24 de luni. Eroinele ședinței foto de lansare au fost Kătălina Rusu și fiica sa, Melissa. Creațiile au bucurat ochiul publicului, iar cele două, mama și fiica, sunt superbe. De această dată, vedeta fiind desigur prințesa casei!

separator

În procesul de creație, designera declară că a folosit tulle englezesc, dantelă franceză Chantilly și broderie manuală cu perle și cristale, optând pentru culori pastelate de la Ivory spre pudră. Cât despre stofe, potrivit creatoarei de modă, acestea sunt de cea mai înaltă calitate și pot rămâne o amintite prețioasa pentru tot restul vieții.

,,Sunt pur și simplu fantastic de dulci aceste fete! Melissa, căci ea e protagonista principală, pozează alături de mama sa, interpreta Katalina Rusu, pentru shooting-ul de lansare a unei noi linii Ariadna – seturi pentru botez Ariadna Sweets. Adevărat Couture pentru cei mici❤️. Mereu am purtat visul acesta în mintea mea. Doar că nu ajungeau bani, timp, sau poate motivație. Rezultatul acesta demonstrează că și pe timp de criză se poate!”, a declarat încântată designera Diana Voevuțki.

Vă propunem să urmăriți mai multe imagini dulci din cadrul ședinței foto! Melissa a pozat cochetă și zâmbitoare în fiecare dintre ținutele create, cucerind instant inimile tuturor.    

În magazinele din Moldova se vinde hrișcă, adusă din China. Consumatorii nu sunt încântați de produs
Articolul anterior
De ce coronavirusul nu a dispărut, deși a venit vara?
Articolul următor
Alte articole interesante