Prețuri mici, distracție mare și premii-surpriză la Noaptea Reducerilor

Cod roșu de prețuri mici, tombole cu premii și multă muzică bună la Noaptea Reducerilor. Zecile de magazine din cadrul Shopping MallDova au afișat reduceri de până la 70% la toată gama de produse. Timp de câteva ore, vizitatorii centrului comercial au profitat de prețurile avantajoase și au avut posibilitatea să-și reînoioască garderoba cu piesele vestimentare mult dorite.

separator
Aliona, vizitatoare
„Am profitat de Noaptea Reducerilor și am venit pentru a face cumpărături. I-am luat soțului un cadou, iar fiicei mele i-am luat și o pereche de sandale. Îmi place foarte mult, pentru că într-adevăr sunt reduceri de prețuri la toate magazinele.  ”

Elena, vizitatoare

„Prețurile afișate m-au surprins plăcut, de aceea am decis să ne reînnoim garderoba.”

Petru, vizitator

„Îmi fac des cumpărăturile la Shopping MallDova, iar la Noaptea Reducerilor prețurile într-adevăr au fost mai mici și s-a simțit la buzunar.”
Iar pentru a ușura povara sacoșelor pline de cumpărături, Shopping MallDova și-a răsplătit vizitatorii cu premii-surpriză, puse la bătaie la tombolele speciale, organizate în fiecare oră.

Natalia Rogovschii, director marketing și PR, Shopping MallDova

„Noaptea Reducerilor se află la cea de-a 17-a ediție și a devenit un eveniment tradițional al Shopping MallDova. Cu fiecarea ediție, evenimentul atrage tot mai mulți cumpărători, care profită de reducerile de prețuri afișate de brandurile internaționale de haine și accesorii. Iar pentru a le răsplăti oboseala după tura de shopping, cei mai norocoși vizitatori pleacă acasă cu multe premii surpriză.”

Noaptea Reducerilor s-a încheiat cu o mega petrecere pe ritmurile formației „Karafizi and The Roof”.

Membrii trupei DoReDos au revenit acasă de la Lisabona. Aceștia au fost întâmpinați cu aplauze pe Aeroportul din Chișinău
Articolul anterior
Cea mai mare autostradă din Europa va trece și prin țara noastră
Articolul următor
Alte articole interesante