Primul fashion cafe din țară s-a deschis în inima Capitalei: la casa de modă Nikita Rinadi shopping-ul devine plăcut și relaxant!

Casa de modă Nikita Rinadi își are sediul într-o clădire cu o bogată istorie din centrul vechi al Chișinăului. Recent, aici, a fost inaugurat primul concept de fashion cafe din Republica Moldova. Ideea ingenioasă a fost gândită și realizată de creatoarea de modă Nadya Gudumak, cu o bogată experiență în domeniul modei, de peste 12 ani.

separator

La casa de modă Nikita Rinadi, shoppingul devine plăcut și relaxant. Vizitatorii își pot alege ținutele de brand într-o atmosferă caldă și prietenoasă servind o cafea în sala special amenajată a show-room-ului.

Creatoarea de modă pune accentul pe haine stilate, din stofe naturale, pentru femei puternice, care se simt sigure pe ele și care iubesc esteticul și calitatea.

Show-room cu haine stilate și de bună calitate

Locația își bucură clienții oferindu-le:

● Cafenea cu produse bio pentru mic dejun, prânz și cină, mici degustări, cafea naturală și foarte gustoasă

● Terasă

● Un concept inedit

Clienții care pășesc pragul show-room-ului sunt deserviți la cel mai înalt nivel.

,,În acest mod, îmi arăt atitudinea și respectul față de clientele noastre. Sunt ferm convinsă că din acest moment ne vom revedea mult mai des, ne vom delecta cu gustări selecte, cafea naturală și alte tipuri de băuturi pentru că, pe lângă frumusețe, mi-am propus să ofer comoditate și momente de relaxare. Noul concept de magazin îmbină armonios plăcerea de a procura o haină cu cea de a savura ceva gustos”, ne dezvăluie creatoarea de modă Nadia Gudumac.

,,Mi-am dat seama că toate reușitele de pană acum mi-au venit atunci când am avut o motivație puternică, iar sursa motivației mele vine atunci când încerc să realizez lucruri noi, mult mai provocatoare decât nivelul la care mă aflu în acel moment. Atunci când munca mea este de ajutor pentru cei din jur și asta presupune multă creativitate”, ne mai spune creatoarea de modă.

,,Ne place să legaăm prietenii, saă povestim evenimentele speciale din viața noastră și să creăm lucruri frumoase. De fapt, o ținută frumoasă are mai multe roluri: sporește respectul de sine și încrederea în propriile forțe”.

Show-room-ul Nikita Rinadi fashion cafe este situat pe strada Pușkin 69, în perimetrul străzilor Pușkin și Bodoni. Shopping-ul devine mai atractiv și plăcut cu casa de modă Nikita Rinadi!                   

Cum pot vota cetățenii moldoveni stabiliți în Franța
Articolul anterior
Artistul în vârstă de 37 de ani, care lupta cu Covid-19, a decedat
Articolul următor