Privé Fashion Events – colecții spectaculoase, decor nonconformist îmbinat cu rafinament, eleganță și senzualitate!

La sfârșitul săptămânii trecute, la Chișinău s-a desfășurat unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de modă de acasă – „Privé Fashion Events”. Evenimentul a avut loc în Alfa City Shopping Mall și a reunit zeci de designeri talentați care și-au prezentat colecțiile inedite.

separator

Decorul nonconformist s-a îmbinat perfect cu rafinamentul, eleganța și senzualitatea. De asemenea, la eveniment au fost expuse picturile talentatului pictor și scriitor Gheorghe Vârtosu, iar creaturile din fier au impresionat publicul select. La eveniment și-au etalat creațiile brandurile autohtone Malliny, Viggo, La Muse, Ariadna, Osez Le Style, TOp Coat by Olga Tovstenco, Miriams BRIDE, Bord’s by Flower Ferre, Adaline Denim, 105 Store/March Again, ȘOTROPA, Haskel, Cellin, Promesse| , Fórbels.

Ariadna by Diana Voevuțki, designer 

„Dacă până acum brandul Ariadna aducea colecții cu rochii romantice, de poveste, bogat decorate manual, pentru evenimentul Prive am hotărât să arătăm o altă latură a noastră-cea mai jucăușă, mai sexy și provocatoare. Astfel, ia naștere o nouă linie vestimentară, pret-a-porter, care va purta numele de Ariadna’s Flirt. Mini-colecția conține zece ținute elegante, feminine, sofisticate, dar în același timp foarte sexy. Prive Fashion nu ne-a dezamăgit nici de această dată, anturajul este unul fantastic, grotesc, în care își găsesc loc giganții de fier și tinutele luxoase. Viorela Dimici și Marina Cimbir, organizatoarele acestui eveniment au fost la înălțime, ca de obicei!” 

Marina Cimbir, organizatoare eveniment  „Privé Fashion Events”

„Câteva luni în urmă ne-am avântat într-un proiect extrem de riscant și eram sigure că doar noi înțelegem cum va fi în final… Eu și partenera mea, Viorela am depus o muncă enormă ca să schimbăm viziunea despre moda din Republica Moldova și având cea mai bună echipă alături ne-a reușit să redăm exact ceea ce am vrut! Uite așa vedem noi un show de Fashion: un haos de idei și niște designeri de milioane! Cu ajutorul minunaților parteneri care ne-au susținut din start, am făcut conceptul acela “rupt”. Am avut bucatele sofisticate de la Casa Rinaldi într-un ambient plin de “monștri” și într-o locație absolut inedită ca Alfa City Shopping Mall. Cocheții parteneri – Daria Room ne-au completat perfect și s-au sincronizat cu conceptul nostru. Preferații noștri – Antos au flatat invitații noștri cu cosmetica naturală și foarte utilă. Bostavan și spumantul Dor au delectat oaspeții cu fantasticul spumant, iar echipele de la Image Studio și cei de la Belousova Beauty Room au avut grija ca fetele noastre să arate fabulos. Dragei noastre Mariana de la – M Decor îi suntem foarte recunoscătoare pentru mega ajutorul și efortul depus în realizarea proiectului Privé.  Colecțiile designerilor Privé au fost spectaculoase și noi suntem foarte mândre că ei ne-au ales pe noi pentru a arată ceea ce pot ei mai bine. În culise cu toții am strâns o tonă de emoții și am avut grijă unul de altul. Am fost profund uimită de faptul că unii creatori vestimentari fără a se cunoaște se ajutau reciproc, e o chestie demnă de respect. Cu siguranță am avut ca și la prima ediție cea mai bună componență de modele, fetele Privé sunt profesioniste, responsabile și frumoase!”

Viorela Dimici, organizatoare eveniment  „Privé Fashion Events”

„Ne-am dorit să abordam mult mai diferit percepția unui eveniment de modă, să o facem în stil underground, industrial și chiar poate puțin horror. Giganții de fier metaforic vorbind, de parcă ocrotesc industria modei de la noi. Și pentru că v-am promis multe senzații tari am decis să-i expunem la eveniment, aceasta nu presupunea cumva ca colecțiile de pe podium să fie în aceeași stilistica. Suntem încântate că Privé Fashion Events a devenit o platformă bună și pentru mulți designeri talentați care au debutat la noi. Mulți designeri ne-au abordat din dorința de a deveni participanți ai proiectului. Printre numele care sunt pentru prima dată la Privé, se numără : Miriams Bride, Promesse|, Adaline Denim, Bord’s by Flower Ferre, Top Coat by Olga Tovstenco, Osez le style, 105 Store/March Again, La Muse, Fórbels, Cellin și Șotropa. Evenimentul a decurs peste așteptările noastre. Pe ultima sută de metri abia reușeam să facem față solicitărilor de a veni la eveniment. A fost o nebunie totală. A venit foarte multă lume bună care a apreciat la cel mai înalt nivel evenimentul. Scopul nostru era să uimim publicul mai mult decât la prima ediție. După eveniment dar și în timpul acestuia am primit multe oferte interesante de colaborare. Oamenii chiar ne iubesc! Nu suntem mulțumite, suntem fericite că am reușit să inspiram și impresionam publicul.  Orientativ planificam următoarea senzație în august. Stay tuned for the next privé editions…”

 

Evenimentul a adunat multe femei frumoase și bărbați stilați care au fost fascinați de inspirația organizatorilor, dar și de colecțiile unice.

Gheorghe Vârtosu, pictor și scriitor

„Mi-a plăcut absolut tot. Evenimentul este organizat la cel mai înalt nivel. Republica Moldova trebuie să se mândrească cu oameni frumoși, dar mai ales cu femeile foarte frumoase. Toate colecțiile prezentate astăzi mi-au plăcut, dar mai ales mi-au atras atenția, ținutele pentru bărbați în stil englezesc, care chiar au fost perfecte. Bravo!”
De asemenea, la eveniment au fost prezenți și  bloggeri, fashion stiliști, instagrameri, jurnaliști de modă care au admirat și au apreciat creațiile tinerilor designeri de acasă.

Ylianna Danko – fashion stylist

„Adevărul este că m-a impresionat decorul, care a fost cireașa de pe tort și asta face ca evenimentul să fie mai sofisticat. Pentru că dacă ar fi fost o simplă prezentare de modă cred că opinia ar fi fost mult mai seacă. Am așteptări foarte mari de la designerii participanți. Sunt foarte multe nume noi pe care nu le cunosc. ”

Rodica Rusu – blogger, prezentatoare TV

„ De fiecare dată organizatorii mizeză pe unicitate și este frumos atunci când văd ceva diferit, dar nu pur și simplu o copie a altor evenimente de modă. Asta este un atuu foarte mare atunci când organizezi un astfel de eveniment. Mă bucură faptul că tot mai mulți oameni sunt interesați de fashion. Spre exemplu, atunci când am publicat pe instagram despre faptul că particip ca partener media la Privé Fashion am primit multe mesaje de genul că, lumea ar vrea de asemenea să vină la acest show și mă întrebau cum să facă rost de bilete. Ceea ce bucură că, oamenii se interesează de industria modei din Moldova. Asta înseamnă că pe zi ce trecem suntem tot mai buni și diferiți. Marina cu Viorela sunt bravo! Iar brandurile autohtone reușesc să impresioneze de fiecare dată. Astăzi, port un costum by Osez Le Style. A apărut pe piață de câteva luni și când am mers la ei și am probat hainele, am văzut că ele stau pe mine superb. Și am zis că merită să fie purtate și chiar m-a impresionat întreaga colecție.”
Mai jos poți vedea toate colecțiile prezentate la Privé Fashion Events, ediția a II-a:

Top Coat by Olga Tovstenco 

Înalta calitate a texturii din lână italiană și engleză, însoțită de captușeală termică, are deosebita proprietatea de a întoarce corpului caldura proprie. Paltoanele TOP COAT sunt extrem de călduroase dar și ușoare în același timp, astfel încât sunt perfecte de a fi purtate atât la +10°C cât și la -20°C. Fii mereu stilată indiferent de vremea de afară!

Osez Le Style

Într-o lume galopantă în care femeia obține din ce în ce mai multe roluri sociale, alegerea garderobei corespunzătoare fiecărui rol devine o adevărată provocare. Inspirate anume din acest cotidian al fiecărei femei, am decis să creem „HAINA” care să se adapteze fiecărui eveniment al zilei.

La Muse

Femeia La Muse atrage, intrigă și lasă în urma ei o emoție. Delicatețe, romantism, finețe, rafinament – acestea sunt cuvintele ce ar putea descrie colecția sofisticată și extrem de feminină cu care venim în această primăvară. Arta și moda se intersectează din ce în ce mai mult, motiv pentru care La Muse aduce în garderoba ta de la imprimeurile florale pictate manual și atingerile geometrice, până la detalii artistice îndrăznețe și strălucitoare.

Promesse

Promesse| este o armonie de combinații neașteptate de texturi, culori și stiluri. Perfecțiunea stă la baza elaborării oricărui model. Totul este executat cu pasiune și grijă pentru detalii și finisaje ireproșabile. Fiecare piesă este executată din stofe de înaltă calitate, care necesită și primesc o atenție specială.

Ariadna

Declarată „Omul Anului” la categoria Fashion de către revista oamenilor celebri Vip Magazin, Diana Voevuțki este cea care știe să creeze povești în formă de rochii.

Malliny

Ținutele Malliny sunt un echivalent al luxului și feminității. Creațiile designerului Lilia Bezer s-au făcut remarcate în cadrul săptămânei modei Paris Fashion Week la care au fost invitați.

Cellin

Cu o linie special creată pentru confort și senzualitate, pijamalele de la Cellin învăluie trupul cu mătase naturală 100%, te ajută să te simți răsfățată și să arați spectaculos, elegant chiar și atunci când dormi… Un somn dulce într-o ținută atrăgătoare.

Fórbels

Fórbels este perfecțiunea în stil și calitate, combinația între rafinament, originalitate și feminitate, care intrigă și redă fiecărei femei încredere deplină. Diversitatea în stofe, modele și lucru manual redă individualitate și lux. 

Haskel

S-au făcut remarcati la prima ediție Privé Fashion Events , iar acum sunt gata sa ne uimieasca din nou. Brandul Haskel crează ediţii limitate de accesorii pentru a evidenţia personalitatea fiecaruia. De data aceasta au pregătit o colecție curajoasă, ieșită din tipare cum doar cei de la Haskel pot.

ȘOTROPA

Moda este ceva deosebit de important pentru ați contura personalitatea. Simte ceea ce porți și doar atunci cucerești lumea. Stilul simplu ce redă lucruri complicate este acea modă concepută de brandul ȘOTROPA.

105 Store/March Again

Proiectul March Again, predestinat domnişoarelor şi doamnelor interesante şi originale, dăruiește o senzaţie de armonie și accentuează individualitatea şi stilul acestora. March Again – nu e doar îmbrăcăminte pentru evenimente speciale și îmbrăcăminte zi de zi, March Again – e o stare frumoasă a sufletului!

Adaline Denim 

Brandul autohton Adaline Denim, confecționează din cel mai hip material al momentului, denimul, cel care se află pe buzele tuturor și emană un aer de simplitate fresh care însumează cele mai fierbinți caracteristici ale modei actuale. Clasică, dar extravagantă, acesta este mesajul pe care îl vei transmite purtând aceste creații.

Bord’s by Flower Ferre

Bord’s by Flower Ferre a apărut ca idee în 2011, din dorința fondatoarei de a da o contribuție industriei modei și de a transforma ideile cele mai originale în piese vestimentare comode, unice și atemporale. Designerul Tatiana Bordeianu susține că brandul este o piesă unică într-un puzzle al modei. Colecția „Ode Code”, unde școala designului italian și folosirea stofelor italiene își pun amprenta și nu se ține cont de reguli sau tendințe, inspirația și originalitatea este tot ce contează.

Miriams BRIDE

Fiecare rochie de mireasă creată de MIRIAMS BRIDE este cu adevarat o capodoperă de lux, realizată din țesături de cea mai înaltă calitate. MIRIAMS este simbolul mireselor aristocrate care își poartă cu demnitate și rafinament ținuta în cea mai importantă zi din viață lor.

Viggo

Viggo te îndeamnă primavara aceasta sa încerci piese vestimentare cu personalitate şi să le porți cu o atitudine pe măsură. Orice călătorie devine o sursă de inspiraţie pentru a desăvârşi o colecţie pe placul tău, în acord cu tendinţele expuse pe podiumurile sezonului. Secole de măiestrie italiană, tradiție britanică și un savoir-faire franțuzesc, toate se îmbină armonios în ADN-ul brandului Viggo.

Va urma….

Multe surprize și informații utile pentru un mod sănătos de viață, la seminarul gratuit „Beauty&Detox” de la „Shopping MallDova”!
Articolul anterior
Obiceiuri care te îmbătrânesc prematur
Articolul următor
Alte articole interesante