Privilege Tuxedo, un nou suflu în peisajul modei autohtone: ,,Fiecare costum poartă în sine un manifest, calitate, eleganță și rafinament”

Stilul și moda sunt un domeniu atât de vast, dar, în același timp, încă atât de nedescoperit, mereu într-o continuă transformare și perfecționare, dictate de preferințele clienților, impulsul de a aduce inovații și a cuceri. Un nume relativ nou în industria modei de-acasă își propune să aducă în vizorul femeilor, pasionate de modă, un suflu inedit, care definește puterea, dar totodată eleganța, feminitatea.

separator

Ne-am dorit să aflăm mai multe lucruri curioase despre tânărul brand vestimentar Privilege Tuxedo, tendințele producătorului autohton: costumele care subliniază caracterul și personalitatea unei femei, satisfac nevoile sale estetice, capriciile, dar și desigur subliniază dorinţa femeii căreia îi place să epateze.

 • unicamd unica.md Cum a apărut Privilege Tuxedo?
 • Privilege T. Din dorința de a crea extaticul și experiențele.

 • unicamd unica.md Ați reușit să identificați cartea de vizită a brandului vestimentar?
 • Privilege T. Privilege Tuxedo este o filozofie a contrastului dintre putere și rafinament, feminin și masculin, modern și timeless, funcțional și fabulos. Contraste iconice în care-și păstrează expresia femeia de astăzi.

  Privilege Tuxedo vine întru redefinirea clasicului, frumosului, elegantului și simplului. Creat de Femeie pentru Femei. Ceva cu pretenții, mai mult sau mai puțin, dar de o anume calitate, vecină cu perfecțiunea.

 • unicamd unica.md Ce creează Privilege Tuxedo?
 • Privilege T. Costume. Costume pentru și despre Femeie. Portul lor ține de inefabil. Fiecare costum poartă în sine un manifest.

 • unicamd unica.md Cine este femeia care optează pentru ținutele create de Privilege Tuxedo?
 • Privilege T. Toate femeile care își regăsesc definirea în ceea ce creăm. Noi definim forme ale feminității.

 • unicamd unica.md Folosiți stofe exclusive la confecționarea articolelor vestimentare. E un principiu?
 • Privilege T. Doar stofe exclusive. E un rafinament textil. Stofele de cea mai înaltă calitate de la producătorii premium din industrie fac diferența milimetrului. Nasturii pe care îi utilizăm sunt de la un producător unic din Marea Britanie. Atelierul produce și astăzi nasturi pentru ținutele Familei Regale iar în trecut – pentru ținutele purtate de Margaret Thatcher. Sunt o delectare vizuală!

 • unicamd unica.md Cine sunt vedetele de-acasă care poartă ținute din colecțiile Privilege Tuxedo?
 • Privilege T. Nu vreau să le spun vedete. Cert este că fiecare femeie care a ales să poarte o ținută Privilege Tuxedo a fost în trecut ceea ce admiram eu însămi, iar astăzi este una admirată de către Privilege. Femei care reușesc, au ce spune și sunt departe în realizări. Femei Etalon.

 • unicamd unica.md La Privilege Tuxedo găsim ceva unic pe piață: modele, detalii, design sau, poate, culori…?
 • Privilege T. Credem. Cel puțin asta ni se declară. Dar unicul abia urmează. Am adus o notă de îndrăzneală predominantă în ținute dar am stins-o discret cu echilibrul potrivit al decenței feminine. Ținutele nu sunt din categoria ,,too much”, dar totuși se afirmă prin port.

  Vorbim despre Emanciparea culorilor feminității. Alb – pentru că originile feminității vin din puritate. Pentru că acestea creează și capturează lumină, iluminează și cuprind frumusețe. Pentru că este culoarea transparenței absolute și a transcendenței. Alb, pentru că în ochii femeii nu este despre pace, alb e despre victorie! Blue ciel – pentru că este despre înălțimi, cuceriri și infinituri eterne. Auriu e celebrare. Celebrarea feminității. Asta e tot ce va face întotdeauna Privilege Tuxedo – va celebra feminitatea, indiferent de culoarea emancipării feminine alese.

 • unicamd unica.md E dificil la ora actuală să îți faci un loc în industria modei de-acasă? Să înființezi o companie în acest domeniu?
 • Privilege T. Nu e dificil, dar ține de perseverență. Pentru asta trebuie să treci în listă multe nopți nedormite, o grămadă de dubii strânse în pumn, frici și încercări peste încercări. Cu siguranță lucrurile frumoase nu vin ușor. La fel și valoarea acestora. Nu va fi ușoară vreodată afirmarea și credința că ceea ce faci și potențialul tău va fi apreciat. De juste valori nici nu ne atingem. Vom vorbi despre valori doar după obținerea încrederii și aprecierii femeii din Moldova care nu este parte a unui public puțin pretențios. Femeile noastre sunt frumoase și știu ce-și doresc.

 • unicamd unica.md La ce nivel vă vedeți peste câțiva ani de existență pe piață, care sunt planurile de viitor?
 • Privilege T. Știm cu siguranță unde vom fi mâine. Mai mult, mai bine, mai frumos. Obiectivele și standartele ne sunt înalte. Cu multă muncă și ambiție ar trebui să ne ducă departe.
 • unicamd unica.md Vă dorim mulți ani și mult succes în continuare!

Date de contact: Facebook/Privilege Tuxedo

Telefon: 0686 86 000

Artistul Mihai Constantinescu se află în comă la spital
Articolul anterior
Un orfan din din România a devenit cel mai bun pianist din lume!
Articolul următor
Alte articole interesante