Rafinament, palpitații și fiori! Designerul Chiroșca Iuliana ne prezintă o nouă ediție a colecției de pălării ,,Intuition”

La doar câteva săptămâni de la lansarea colecției capsula ,,Intuition” casual, creatoarea de pălării Chiroșca Iuliana, vine cu a doua ediție a acestei colecții, de data aceasta în interpretare cocktail. Colecția în esență este o revelație a eleganței feminine care în accepțiunea creatoarei se pare că va fi mereu de o subtilitate nemaiîntâlnită și un rafinament care te va lăsa cu palpitații și fiori.

separator
Ca de obicei, creatoarea readuce în prim plan noblețea regală, diplomația și respectul, calități care ar trebui să ne însoțească zi de zi, după cum declară chiar ea, nu doar la ocazii speciale, sau într-un palat regal.

Îți creează impresia că are o lume a ei cu totul și cu totul specială, de nedeslușit pentru unii, și de neperceput pentru restul. Titluri de colecții codificate, mesaje ascunse, mistere mereu peste tot, de parcă te-ar lasă singur să descoperi ce stă în spatele acestora.

,,Sunt acel meșter care face magia să funcționeze, care transformă visele în realitate, care înțelege și citește o femeie pe interior ca un roentghen, o văd, eu știu la ce visează și despre ce vrea ea să vorbească atunci când poartă o pălărie. Hm)) vrea să seducă dar nu-ți vorbeste despre asta, o simt, e atât de evident, îi vezi ochii cum îi sclipesc și pulsul îi sună mai accelerat. Îți imaginezi deja cum va purta această pălărie cu capul sus, cu pas cadențat… îi auzi sunetul tocurilor pe asfalt, ușoară ca o zână cu vântul plimbându-i-se prin păr, răvășindu-i-l, o șuviță i se lipeste de buze… E încrezută, cu spatele arcuit frumos, în ea pulsează energii, în ea poți să descoperi infinitul… contaminantă, arzătoare, profundă, irepetabilă femeie. Privește cu încredere de sub borul pălăriei, mișcându-și unduit coapsele ca o felină, provocând valuri în eter, lăsând în urma ei amintiri și emoții și o dâră fină de parfum. Miroase în aer a vanilie… așa ar trebui să fie o femeie, gurmandă cu multă măsură și tact, cu răbdare și îngăduință, una inteligentă, dar fără etichete atârnate. Ea știe cine este, știe încotro merge și știe ce își dorește”.

Până la urmă, colecția Intuition este despre materie fină, profunzime, redescoperire, reconfirmare a statutului ei interior, atingerea unor adâncimi spirituale.

,,Noi suferim transformări și atunci când ajungem la etapa că trebuie să ne decopertăm de noi foștii, să lăsăm în urmă orgolii, anxietate, frustrări și să ne asumăm răspunderea pentru toate deciziile, eșecurile și victoriile noastre, ne surprindem într-un moment dureros când ajungem să ne depersonalizăm și devenim coala imaculată după care începem a ne rescrie.

,,Alegem un alt vector în viață și schimbăm toate perspectivele. Este momentul când te retragi în adâncurile tale ca să te redescoperi și să înțelegi că adevărurile nu stau în analiză, în mental și rațional, ci în spirit, energie, emoționalitate, intuiție și inimă. Dacă oamenii ar alege cu inima ar fi probabil mai multă lume fericita pe pământ, am vedea mai multe zâmbete pe stradă și ar fi mai puține erori comise”, ne declară designerul Chiroșca Iuliana. 
   

 

Protest la Piața Centrală din Chișinău. „Murim de foame”
Articolul anterior
Video. În Ceadâr Lunga, medicii și-au luat rămas bun de la colegul lor răpus de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante