Rafinament, palpitații și fiori! Designerul Chiroșca Iuliana ne prezintă o nouă ediție a colecției de pălării ,,Intuition”

La doar câteva săptămâni de la lansarea colecției capsula ,,Intuition” casual, creatoarea de pălării Chiroșca Iuliana, vine cu a doua ediție a acestei colecții, de data aceasta în interpretare cocktail. Colecția în esență este o revelație a eleganței feminine care în accepțiunea creatoarei se pare că va fi mereu de o subtilitate nemaiîntâlnită și un rafinament care te va lăsa cu palpitații și fiori.

separator
Ca de obicei, creatoarea readuce în prim plan noblețea regală, diplomația și respectul, calități care ar trebui să ne însoțească zi de zi, după cum declară chiar ea, nu doar la ocazii speciale, sau într-un palat regal.

Îți creează impresia că are o lume a ei cu totul și cu totul specială, de nedeslușit pentru unii, și de neperceput pentru restul. Titluri de colecții codificate, mesaje ascunse, mistere mereu peste tot, de parcă te-ar lasă singur să descoperi ce stă în spatele acestora.

,,Sunt acel meșter care face magia să funcționeze, care transformă visele în realitate, care înțelege și citește o femeie pe interior ca un roentghen, o văd, eu știu la ce visează și despre ce vrea ea să vorbească atunci când poartă o pălărie. Hm)) vrea să seducă dar nu-ți vorbeste despre asta, o simt, e atât de evident, îi vezi ochii cum îi sclipesc și pulsul îi sună mai accelerat. Îți imaginezi deja cum va purta această pălărie cu capul sus, cu pas cadențat… îi auzi sunetul tocurilor pe asfalt, ușoară ca o zână cu vântul plimbându-i-se prin păr, răvășindu-i-l, o șuviță i se lipeste de buze… E încrezută, cu spatele arcuit frumos, în ea pulsează energii, în ea poți să descoperi infinitul… contaminantă, arzătoare, profundă, irepetabilă femeie. Privește cu încredere de sub borul pălăriei, mișcându-și unduit coapsele ca o felină, provocând valuri în eter, lăsând în urma ei amintiri și emoții și o dâră fină de parfum. Miroase în aer a vanilie… așa ar trebui să fie o femeie, gurmandă cu multă măsură și tact, cu răbdare și îngăduință, una inteligentă, dar fără etichete atârnate. Ea știe cine este, știe încotro merge și știe ce își dorește”.

Până la urmă, colecția Intuition este despre materie fină, profunzime, redescoperire, reconfirmare a statutului ei interior, atingerea unor adâncimi spirituale.

,,Noi suferim transformări și atunci când ajungem la etapa că trebuie să ne decopertăm de noi foștii, să lăsăm în urmă orgolii, anxietate, frustrări și să ne asumăm răspunderea pentru toate deciziile, eșecurile și victoriile noastre, ne surprindem într-un moment dureros când ajungem să ne depersonalizăm și devenim coala imaculată după care începem a ne rescrie.

,,Alegem un alt vector în viață și schimbăm toate perspectivele. Este momentul când te retragi în adâncurile tale ca să te redescoperi și să înțelegi că adevărurile nu stau în analiză, în mental și rațional, ci în spirit, energie, emoționalitate, intuiție și inimă. Dacă oamenii ar alege cu inima ar fi probabil mai multă lume fericita pe pământ, am vedea mai multe zâmbete pe stradă și ar fi mai puține erori comise”, ne declară designerul Chiroșca Iuliana. 
   

 

Unde în Centrul Chișinăului poți găsi lucruri pentru casă la un preț bun?!

Atunci când ai nevoie de covoare sau draperii pentru casă ta te gândești că îți va fi foarte greu să le găsești sau vei pierde o mulțime de timp în căutarea lor.

Îți spunem noi unde în Centrul Chișinăului le găsești pe toate la prețuri angro.Chiar la CC UNIC, ETAJUL 5.

1.      Covoarele

Ai știut că pentru nomazii estici, locul unde se așternea covorul era numit casă. Acum, indiferent de tendințele și deciziile moderne de design, covoarele oricum rămân a fi un atribut al confortului și al căldurii. De asta este foarte important să atragi atenția la materialul din care este făcut covorul. Materialele sintetice precum poliamidă, polipropilenă, poliesterul etc. sunt de obicei mai ieftine, mai ușor de curățat, sunt relativ durabile, dar sunt mai predispuse la uzură și spargerea fibrelor.

Covoarele realizate din materiale naturale (lană, fibră de cocos, bumbac, sisal, viscoză, iută și altele) necesită de obicei o investiție ceva mai mare și sunt mai greu de întreținut, dar sunt mai moi, mai flexibile și adaugă umiditate spațiului dintr-un mediu uscat, dimpotrivă, pot absorbi umezeala. Și da, în Centrul Comercial Unic, la etajul 5, găsești o varietate foarte mare de covoare la prețuri accesibile și oferte atractive!

2.      Draperiile

Dacă ai crezut că draperiile nu sunt chiar atât de importante într-o cameră și că reprezintă pur și simplu niște elemente necesare de decor, te-ai înșelat. Acestea sunt unele dintre cele mai importante obiecte din întreagă casă, întrucât “îmbracă” orice încăpere. Desigur, nu le poți alege la întâmplare iar elemente precum culoarea, materialul și lungimea contează extrem de mult.

Iar atunci când mai ai și un specialist în stofe, design și mărimi, deja este mai ușor să optezi pentru ceea ce îți dorești, La Centrul Comercial Unic, etajul 5, găsești aceste facilitate!

3.      Lenjeria de pat

Mulţi susţin că materialul ideal pentru lenjeria de pat este bumbacul. Am discutat cu experții din Centrul Comercial UNIC, care zilnic discută cu fiecare client pe aceste teme, de la care am aflat următoarele lucruri.

Este adevărat, în multe cazuri, lenjeriile de pat din bumbac sunt tot ce-ţi poţi dori. Dar trebuie să știi că există şi cazuri când alegerea majorităţii nu este şi cea mai bună alegere pentru tine.

De exemplu, vara, când temperaturile cresc în mod nebunesc în termometre, o lenjerie de pat confecţionată din pânză este de zece ori mai potrivită decât este o lenjerie de pat din bumbac. Iarnă, îţi recomandăm o lenjerie din finet.

Concluzia noastră este, că deşi lenjeriile de pat din bumbac nu dau greş niciodată, trebuie întotdeauna să iei în considerare nevoile tale personale şi să discuții cu specialiștii înainte de a procura.

Ne pregătim de școală: Rechizite, ghiozdane și ținute pentru un an de nota 10!

Deși ar părea că “mai este”, cum le place multora să spună atunci când merge vorba de pregătirile pentru începutul anului școlar – cel mai bine este să fii pregătit din timp și să nu fie nevoie să alergi în ultimele zile după: rechizite, uniforme, accesorii și alte necesități pentru începutul anului școlar.

Și da, anume în această perioada găsești cele mai avantajoase oferte când vine vorba de rechizite, haine pentru școală, încălțăminte și ghiozdane, așa că nu ezita să ”scanezi” bine piața pentru a-ți face o idee despre ce vrei să cumperi și cât costă.

Cel mai popular Centru Comercial din Chișinău, UNIC, a pregătit peste 2000 mp unde poți găsi o varietate de uniforme cochete, încălțăminte comodă, ghiozdane, papetărie și accesorii. Dar surprizele nu se opresc aici, deoarece CC UNIC iubește să își surprindă oaspeții și împreună cu maib.gama a pus la cale și multe surprise frumoase.

Prichindelul tău are nevoie de rechizite colorate, decorațiuni de poveste și alte accesorii care să îl reprezinte, ce sigur îi vor da elanul necesar de care are nevoie pentru a învăța cu spor.

La UNIC găsești tot ce le trebuie școlarilor, într-un singur loc, iar ca să îți fie și mai ușor, am făcut noi deja o mică listă de cumpărături pentru școală!

Ghiozdan

Primul lucru la care se gândește orice părinte atunci când își pregătește copilul pentru școală este ghiozdanul. Acordă o atenție deosebită dimensiunii acestuia, să fie potrivit pentru spatele copilului tău și asigură-te că este încăpător pentru rechizitele de care școlarul tău va avea nevoie zilnic.

Ține cont și de părerea copilului tău, care sigur va dori să aibă un cuvânt de spus în alegerea ghiozdanului care îl va însoți zi de zi la școală.

Rechizite

Și când spunem ”rechizite” ne referim la instrumente de scris și colorat (creioane, creioane colorate, carioci, un stilou, pixuri), ascuțitori, gumă de șters și nu în ultimul rând, caiete. Poți cere și o recomandare din partea învățătoarei sau dirigintei, în privința rechizitelor necesare pentru școală.

Haine și încălțăminte

De pe lista de cumpărături pentru școală nu trebuie să lipsească hăinuțele și încălțămintea. La capitolul încălțăminte, optează pentru ceva comod, care să se asorteze cu hăinuțele copilului tău. transpire și să se simtă cât mai confortabil, indiferent că merge la școală sau face cursurile acasă.

Și da, pe toate le găseșți într-un singur loc, UNIC Centru Comercial, unde găsești peste 2000 m2 cu o gamă variată de rechizite și hăinuțe, la cele mai bune prețuri!

Descoperă-le în fiecare zi la etajul 3 al magazinului de pe strada bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt 8!

Regina Letizia, într-o nouă rochie de vară, care costă doar câțiva dolari

Regina Letizia a Spaniei este una dintre figurile regale care poate arăta șic, cu puțini bani. Aceasta a îmbrăcat o nouă rochie de vară, din dantelă ușor transparentă în partea de jos.

https://cdn.adh.reperio.news/image-6/6f18c435-06e0-4f2d-a536-d53ccc45e099/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D1000%26h%3D1508%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp

Rochia este creată de brandul Sfera și se vinde la un preț de doar 96 de dolari. Aceasta a subliniat silueta subțire a reginei.

Femeia și-a completat ținuta cu accesorii bleu pudrat de la Magrit și cu cercei cu pietre albastre de la Bulgari.

https://cdn.adh.reperio.news/image-c/cff78baa-77ba-46b3-97aa-2236069ab850/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D1000%26h%3D1501%26q%3D91%26r%3Dcontain
https://cdn.adh.reperio.news/image-1/10ff0c03-18bf-4e0b-be74-b02d8a0ca3a9/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D1000%26h%3D667%26q%3D91%26r%3Dcontain

sursa

Protest la Piața Centrală din Chișinău. „Murim de foame”
Articolul anterior
Video. În Ceadâr Lunga, medicii și-au luat rămas bun de la colegul lor răpus de Covid-19
Articolul următor