Rafinament, stil, apariții inedite – la Privé Fashion Events, cel mai modern și nonconformist show de modă din peisajul autohton! Vezi cum a fost la eveniment!

Cel mai grandios eveniment de modă Privé Fashion Events, la cea de-a 5 ediție a fost COSMOS! Organizatorii au oferit au oferit un decor inedit, învăluit într-o atmosferă cu adevărat cosmică, fiecare detaliu dezvăluind conceptul unui show de modă contemporan, care a spart toate tiparele.

separator

Locația selectă, decorul original, muzica bună și surprizele serii au conturat farmecul evenimentului, iar vastitatea senzațiilor create de ultimele colecții ale designerilor au lăsat o amprentă unică, trezind și mai mult curiozitatea față acest proiect de modă!

Viorela Dimici și Marina Cimbir, gazdele evenimentului, au reușit să aducă mai aproape de inima publicului toate colecțiile impresionante concepute de către designeri, oferind o vizibilitate profundă tabloului modei din Republica Moldova.

Iar cea care a condimentat mai gustos decât oricând unele colecții cu acesorii de lux, contribuind inclusiv la alegerea stilistică a ținutelor Viorelei Dimici și Marinei Cimbir, a fost Loredana Anton, stilistul vestimentar care colaborează de mai multe ediții cu Privé Fashion Events și care a decis să îmbrace gazdele evenimentului în creații fabuloase din colecția Privilege Tuxedo.

Pentru a simți mai aproape ambianța show-ului, rămâi cu ochii pe fenomenul Prive! Urmărește mai jos cum s-a desfășurat evenimentul la această ediție.

Nude Collection

Nude Collection este brandul de haine care creează ținute de seară pentru femei. Texturile prețioase, paietele și dantela stând la baza creațiilor elegante. Rochiile romantice surprind de această data cu piese din materiale fine asortate cu pietre prețioase, nuanțe vii și culori aprinse.

Plattoni

Aduce pe piața autohtonă haine în stil eclectic – elegante, feminine și pe alocuri cu elemente sport-casual. Este predestinat femeilor nonconformiste care adoră libertatea în vestimenție și care au un simț estetic bine dezvoltat. În colecții sunt utilizate stofe rigide în contrast cu cele vaporoase de mătase, croieli geometrice și nuanțele unice.

DiLerry

Brandul autohton axat pe delicatețe și rafinament, include stofe selecte combinate cu elemente de dantelă franceză care îi evidențiază individualitatea. Îmbină 2 linii: lenjerie în stil chic homewear și totodată ținute de tip classy office, care se încadrează perfect în garderoba unei femei putenice.

Sandro Livv

Sandro Livv – ”The luxury of italian tailoring”. Locul unde veți putea experimenta veritabila sartorie italiană. De la alegerea țesăturii fine, a celor mai mari producători de țesătură din lume precum Vitale Barberis Canonico, Reda, Holland & Sherry, Loro Piana, Cerruti, la individualitatea croiului perfect.

Fortuna Sisters

Colecția de seară ”Delirium” Toamnă/Iarnă 2019/2020 are o sursă de inspirație atipică și fascinantă deopotrivă, și anume jocul de lumini și umbre proiectat în lamelele ciupercilor. Acestea sunt reprezentate în colecție prin pliseuri și falduri din stofe fine matlasate, plutirea căror te induc într-o stare de delir.

Cotton Moldova

Brandul autohton care transformă orice idee în realitate: de la pijamale personalizate până la sacouri și paltoane made-to-measure. Toate produsele COTTON au un grad ridicat de personalizare, clientul poate să își aleagă țesătura, modelistica, detaliile precum și să își imprime inițialele pe produsele pe care și le-a comandat.

Yamamay

Yamamay – o notă a Italiei. Gama include lenjerie intimă, pijamale, costume de cameră, corsete, costume de baie, îmbrăcăminte de plajă și accesorii. Scopul său este asigurarea consumatorului cu un produs atât glamuros, sexy și elegant, cât și practic, sigur, comod.

Andaleya

Minimalism, rafinament și eleganță! Ținutele mărcii sunt create pentru femeile moderne preocupate de carieră și stil, iar originalitatea și unicitatea sunt debordante în fiecare creație!

Florentino Delure

Un concept ce te induce în lumea eleganței, luxului și rafinamentului. La Florentino Delure se pune accent pe calitate și individualitate, fiecare produs creat în funcție de personalitate și stil de viață.

Boxing House

Brandul cu experiență în categoria articolelor sport, creat din pasiune pentru sport şi care acordă o deosebită atenție materialelor de înaltă calitate, tehnologiilor moderne şi designului în trend. Magazinele Boxing House pot fi recunoscute datorită celei mai vaste game de îmbrăcăminte sport, accesorii și echipamente sportive.

Rodica Nicov

Unul din punctele forte ale acestui brand este felul său unic de a crea anume acea ținută care te-ar face să te simți unică și excentrică! Fii specială și mândră mereu prin atitudine și vestimentație potrivită!

Malliny

Finețe, gingășie și multă feminitate – acestea sunt caracteristicile unei rochii made by Malliny. Brandul care cucerește la moment podiumurile din Italia, Marea Britanie și Emiratele Arabe Unite. Designerul Lilia Bezer îmbracă femeile în ținute spectaculoase oferindu-le siguranță, notorietate și multă extravaganță.

2Coat

Succesul hainelor 2Coat se datorează unei combinații perfecte de materiale de calitate, din fibre naturale sau în amestec, și un design modern, axat pe îndeplinirea cerințelor unui stil de viață urban.

MiaBella

MiaBella combină un stil feminin și elegant plin de rafinament, street office, cu senzualitatea rochiilor vaporoase create pentru a genera emoție. Brandul reează tendințe si deschide orizonturi, este surprinzător, original, spune o poveste prin fiecare piesă vestimentară pe care o lansează, aduce farmec, grație, mister, culoare si stil.

Viggo

Viggo este confidentul bărbatului pentru care haina de calitate reprezintă, în aceeaşi măsură, emoţie, plăcere, dorinţă şi extaz. Designerul brandului Viggo, Cătălin Botezatu pregătește pentru sezonul următor mari surpize și încadrează în colecția sa linii noi și anume outwear și Sport Viggo, satisfăcând astfel dorințele stilistice ale oricărui bărbat.

Ariadna by Diana Voevutki

Străbătută cu fir de pasiune, colecția “Feelings” îmbracă femeia într-o adiere de poveste. Fantastică, cu o energie debordantă, extrem de senzuală și feminină, aceasta își îmbracă aripile si cucerește noi culmi, noi inimi, noi vise…

Invitații au admirat ținutele de colecții într-o oază plăcută și prietenoasă, plină de culori, stil, imaginație și frumusețe!           

Cine este individul care a agresat sexual o fetiță de 5 ani din capitală?
Articolul anterior
Noaptea Reducerilor la „Shopping MallDova” îți aduce solduri și oferte speciale: Unele prețuri se vor „topi” cu 70%
Articolul următor
Alte articole interesante