Reduceri fierbinți pentru studenți, la My London Shop!

Ești o studentă rafinată și te conduci după ultimele tendințe ale modei? Nu mai știi cu ce ținută să-ți impresionezi colegii? My London Shop te ajută să faci alegerea corectă, pentru a fi cea mai stilată şi cochetă studentă! Iar pe 16 noiembrie ( în ajun de Ziua Studenților), vine cu 17% reducere la orice piesă vestimentară și cu bijuterii gratis pentru cei mai matinali vizitatori.

separator
Reduceri fierbinți pentru studenți, la My London Shop!

1. Pentru studentele elegante

Dacă nu te mai inspiră tonurile neutre, optează pentru stilul eclectic. Alege ținute clasice, cu o croială simplă, dar în culori îndrăznețe. Pentru o notă de originalitate, asorteză ținutele cu bijuterii supradimensionale, care sunt în vogă în acest sezon. Iar pentru un aer mai glam, ia-ți și o geantă în tendințe.

Reduceri fierbinți pentru studenți, la My London Shop!2811-650lei 2792-1250lei 2790-1800lei 2732-850lei Reduceri fierbinți pentru studenți, la My London Shop!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Pentru tinerele stilate

Cu siguranță, ai văzut că stilul masculin rămâne în tendințe și în această toamnă. Și dacă îți dorești să te inspiri din garderoba bărbătească, cea mai simplă, dar și stilată variantă ar fi o pereche de pantaloni clasici, o cămașă albă și un sacou stil bărbătesc. Poți înlocui cămașa albă cu o bluză transparentă, actuală în acest sezon.

Reduceri fierbinți pentru studenți, la My London Shop! 2751-2752-2753-450lei 2762-1200lei 2834-350lei 28022785-650lei IMG_4508

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Pentru domnișoarele glam

Ești o domnișoară pasionată de fashion, dar și adeptă a ținutelor comode? Să știi că poți arăta la fel de glam, fără a renunța la comoditate. Optează pentru o pereche de pantaloni viu colorați, asortați cu o cămașă clasică și cu o pereche de pantofi masculini. Personalizeză-ți ținuta cu bijuterii minimaliste și cu o geantă comodă.

Reduceri fierbinți pentru studenți, la My London Shop! 2778-2779-2780-950lei 2783-600lei

 

 

 

 

 

Magazinul My London Shop este destinația perfectă pentru a face shopping. Doar aici poți găsi o varietate mare de branduri din Londra la un preț accesibil. Iar dacă ești studentă, nu ezita să vii sâmbătă, 16 noiembrie, între orele  10:00 și 16:00, cu carnetul de student și să beneficiezi de premii și reduceri considerabile!

• 17% reducere la orice unitate din magazin, inclusiv încălțăminte, genți și accesorii.

• 17 bijuterii oferite cadou studenților care au ajuns primii în magazin (persoana o va alege dintr-o selecție de 100 de bijuterii desemnate)

• 17 bijuterii oferite  cadou următorilor 17 studenți, la procurarea a cel puțin unei piese vestimentare din magazin (persoana o va alege dintr-o selecție de 100 de bijuterii desemnate).

Reduceri fierbinți pentru studenți, la My London Shop! 2706-500lei 2795-1500lei 2809-2400lei 2827-1200lei 2840-1500lei 2841-1080lei 2862-2400lei 2880-2200lei 2930-1800lei 274027422741-500lei IMG_4218
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Premiul mare va constitui mult-râvnita geantă de la London Fashion Week,  oferită buyer-ului magazinului de către British Fashion Council.  Împreună cu geanta, se va oferi broșura “Little Black Book” – ghid informativ dedicat Săptămânii Modei la Londra , ediția de referință  “Modem Europe”, precum și alte publicații media londoneze.

Reduceri fierbinți pentru studenți, la My London Shop!

Câștigătorul va fi desemnat printr-o tombolă din lista tuturor participanților la eveniment. Pentru transparență, My London Shop  va publica poze și detalii despre acest eveniment pe pagina sa de Facebook.

Adresa: str. Alba Iulia 148/3, (intersecția cu strada Paris) parter.

Telefon: 59-22-40/60516899

 

De ce nu este recomandat să bei cafea înainte de a merge la cumpărături. Oamenii de știință au explicat motivul

Deși majoritatea dintre noi facem asta și considerăm a fi un obicei banal, se pare că oamenii de știință au o părere negativă despre mersul la cumpărături după ce am băut cafea. Potrivit acestora, există un risc pe care puțini l-am fi pus pe seama acestui obicei.

Care e legătura dintre cafea și mersul la cumpărături

Cafeaua și cardurile bancare au o legătură despre care puțini știm, potrivit cercetătorilor de la Universitatea din Florida de Sud, citați de Evenimentul Zilei. Oamenii de știință au explicat că cei care beau cafea înainte de a merge la o sesiune de cumpărături ajung să cheltuiască cu 50% mai mulți bani și să cumpere cu 30% mai multe articole comparativ cu cei care nu consumă această băutură înainte, potrivit sursei citate mai sus:

„Cofeina, ca un stimulent puternic, eliberează dopamină în creier, care excită mintea și corpul. Acest lucru duce la o stare de energie mai mare, care, la rândul său, îmbunătățește impulsivitatea și scade autocontrolul.”, a afirmat autorul principal al studiului, Dipayan Biswas, profesor de marketing, într-un comunicat universitar.

„Ca urmare, consumul de cofeină duce la impulsivitate la cumpărături în ceea ce privește numărul mai mare de articole achiziționate și cheltuielile mai mari.”, a mai precizat acesta.

Cum s-a derulat experimentul oamenilor de știință. Ce au descoperit

Se pare că cercetătorii au instalat un espressor la intrările principale ale unui lanț de magazine de bunuri pentru casă din Franța, precum și într-un magazin universal din Spania, potrivit sursei citate. Iar, pentru a studia rezultatele, cercetătorii au oferit oamenilor câte o ceașcă goală gratuită pe care aceștia din urmă au fost tentați să o umple cu cafea.

Aproximativ jumătate dintre oameni au cumpărat o cafea de la tonomat, care conținea aproximativ 100 mg de cofeină, în timp ce cealaltă jumătate a ales fie o cafea decofeinizată, fie apă.

La final, cercetătorii au notat că oamenii care au băut cafea au cheltuit mai mult și au cumpărat lucruri fără să aibă nevoie de ele cu adevărat, precum articole neesențiale (lumânări, parfumuri, etc.).

Studiul nu s-a oprit aici, întrucât oamenii de știință au vrut să vadă care sunt efectele consumului de cafea asupra cumpărăturilor online. Se pare că și de această dată rezultatele au fost la fel, pentru că cei care obișnuiesc să bea cafea înainte sau în timp ce fac cumpărături online, au manifestat tendințe „impulsive” și au cumpărat mai mult decât au avut nevoie:

„În timp ce cantitățile moderate de cofeină pot avea beneficii pozitive pentru sănătate, pot exista consecințe neintenționate ale consumului de cofeină în timpul cumpărăturilor. Adică, consumatorii care încearcă să controleze cheltuielile impulsive ar trebui să evite să consume băuturi cu cofeină înainte de a face cumpărături.”, a încheiat prof. Dipayan Biswas, potrivit Study Finds, citat de sursa menționată mai sus.

De ce nu ar trebui să folosești niciodată apă clocotită pentru a desfunda chiuveta

Chiuveta de bucătărie este folosită deseori pe post de coș de gunoi. E firesc ca aceasta să se înfunde, iar multe persoane folosesc apa clocotită pentru a scăpa de această problemă. Este cea mai mare greșeală pe care o poți face. 

Cel mai bine este să nu turnați apă clocotită în chiuvetă, deoarece această acțiune înmoaie țevile din PVC și mai ales îmbinările țevilor, ceea ce face ca acestea să se desprindă și să nu mai fie etanșe.

Pentru a nu provoca daune, cel mai bine este să folosiți un piston mecanic (tijă metalică flexibilă) pentru a desfunda țevile de scurgere înfundate. În cazul utilizării acestui instrument în chiuveta de bucătărie, este extrem de important să folosiți un piston diferit de cel din baie.

De asemenea, nu este recomandat să verși în chiuvetă apa fierbinte rezultată în urma gătitului.

sursa

Cum poți genera acasă, simplu, energie verde din apa de ploaie

Într-un review publicat pe Amazon la un generator hidro de mici dimensiuni, un bărbat a descris sistemul prin care obține energie verde din apă de ploaie.

Cum poți genera acasă, simplu, energie verde din apa de ploaie

Sistemul realizat de el este destul de simplu. Apa care cade pe acoperiș este direcționată, prin jgheaburi, spre un butoi montat la o înălțime de un metru și ceva de sol, transmite go4it.ro.

Din butoi, „inginerul” a tras un furtun, pe care a montat generatorul. Fără un regulator instalat, tensiunea curentului generat variază în funcție de presiunea apei. Când butoiul este plin cu apă, utilizatorul reușește să scoată o tensiune de 4,9 V.

Sistemul poate fi folosit pentru iluminarea unei cabine de duș exterioare

Ideea utilizatorului de pe Amazon poate fi dezvoltată în continuare. La cea de-a doua ieșire a generatorului poate fi montat un furtun de duș cu pară. Rezultă astfel un duș exterior, ideal pentru zilele caniculare de vară. Da, știm, vara este departe, dar proiectul poate fi început / pregătit înainte de venirea anotimpului cald.

Energia produsă de generator poate fi folosită pentru alimentarea unei surse de iluminat pentru duș, utilă seara sau noaptea, de preferat o bandă de LED-uri cu consum redus.

Dacă presiunea apei este suficient de mare, un astfel de generator poate fi configurat pentru a fi folosit inclusiv pentru încărcarea de baterii de electronice mici.

Un generator hidro de mici dimensiuni poate fi achiziționat din magazine online.

În clipul video de mai jos puteți vedea în acțiune un astfel de mini generator:

Cum alegem băutura pentru nuntă!
Articolul anterior
Vezi ce legătură au dinţii cu inima
Articolul următor