Rochii de mireasă moderne și unice: cel mai mare salon de mariaj din țară te ajută să îți urmezi visul!

1Ziua nunții este cea mai frumoasă zi din viață la care cele mai multe dintre femei visează încă din copilărie. Fiecare detaliu al nunții și recepției tale este planificat minuțios, fiecare etapă este pregătita din timp. O atenție deosebită în astfel de momente, cu siguranță, este acordată rochiei de mireasă, ținutei în care vei străluci și vei atrage atenția tuturor celor prezenți!

separator

Alegerea rochie de mireasă este cu adevărat un moment norocos dacă beneficiezi de consultanța unui specialist în domeniu, dar și de o variată gamă de modele de rochii de mireasă.

Dacă visezi să îmbraci rochia de mireasă ori urmează să aibă loc cât de curând fericitul eveniment din viața ta, află că showroom-ul Nikita Rinadi este, cu siguranță, locația în care te vei simți ca acasă atunci când îți vei alege rochia de mireasă.

Aici, vei fi întâmpinată de un consilier personal cu care veți analiza fiecare detaliu și care te va ajuta să găsești atât modelul, cât și designul cel mai potrivit pentru tine.

Showroom-ul Nikita Rinadi este cel mai mare salon de mariaj din țară, cu o varietate impresionantă de rochii, modele și categorii de prețuri.

O echipă formată din cei mai buni specialiști din țară, croitori, un consilier specializat cu o experiență vastă în domeniu și un manager de magazin, te așteaptă oricând să faci alegerea corectă!

De mai bine de 8 ani, magazinul Nikita Rinadi activează în domeniul ceremoniilor, punând la dispoziție cele mai bune servicii și cele mai sofisticate modele de rochii, ca, în ziua cea mare, fiecare femeie să se simtă specială, atractivă, unică, așa cum a visat!

Showroom-ul Nikita Rinadi te așteaptă să cunoști cea mai spectaculoasă colecție de rochii de mireasă, potrivite pentru orice gust și preferințe. Colecția de rochii de mireasă create de designeri mondiali include rochii moderne, confecționate din cele mai bune stofe și lucrate cu măiestrie și migală de artiști din Barcelona.

Tulle-ul și dantela colecției 2019 emană un aer de romantism și finețe, completându-se perfect cu colecția anului trecut, dominată de volum și eleganță.

Colecția de rochii de mireasă din showroom-ul Nikita Rinadi este una unicat, proprie magazinului, executată la cele mai înalte standarde, cu prețuri accesibile.

Mărgele aplicate manual, cristale, tulle, chiffon, toate acestea, plus multe altele, îți sunt puse la dispoziție de către artiștii brandului. Fie că îți dorești o rochie clasică, una modernă sau o combinație între cele două, la Nikita Rinadi găsești modelul potrivit atât personalității tale, cât și tematicii pe care ți-o dorești.        

Rochiile se realizează la comandă, conform măsurilor fiecărei cliente. Disponibilitatea modelelor ambelor colecții de rochii de mireasă poate fi verificată telefonic, iar vizualizarea modelelor se poate face fie în urma unei programări, fie direct, în magazin.

Detalii de contact:

Magazin Nikita Rinadi, C.C. Atrium, et. 3, btq. 3042

Telefon: 068364764

Regina Letizia, într-o nouă rochie de vară, care costă doar câțiva dolari

Regina Letizia a Spaniei este una dintre figurile regale care poate arăta șic, cu puțini bani. Aceasta a îmbrăcat o nouă rochie de vară, din dantelă ușor transparentă în partea de jos.

https://cdn.adh.reperio.news/image-6/6f18c435-06e0-4f2d-a536-d53ccc45e099/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D1000%26h%3D1508%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp

Rochia este creată de brandul Sfera și se vinde la un preț de doar 96 de dolari. Aceasta a subliniat silueta subțire a reginei.

Femeia și-a completat ținuta cu accesorii bleu pudrat de la Magrit și cu cercei cu pietre albastre de la Bulgari.

https://cdn.adh.reperio.news/image-c/cff78baa-77ba-46b3-97aa-2236069ab850/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D1000%26h%3D1501%26q%3D91%26r%3Dcontain
https://cdn.adh.reperio.news/image-1/10ff0c03-18bf-4e0b-be74-b02d8a0ca3a9/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D1000%26h%3D667%26q%3D91%26r%3Dcontain

sursa

Regina Letizia a Spaniei a purtat o ținută identică cu cea a unei femei căreia i-a acordat o diplomă

Regina Letizia a Spaniei a participat miercuri la un eveniment oficial desfășurat în orașul Merida, din Spania. Regina în vârstă de 49 de ani a acordat diplome unor persoane din cadrul Consiliului Regal al Dizabilității și a avut parte de o surpriză amuzantă. Letizia a acordat o diplomă unei femei care purta o rochie identică.

Regina Spaniei a arătat uimitor într-o rochie Mango, fiind întâmpinată de președintele regiunii Extremadura, Guillermo Fernandez.

Letizia a asociat rochia în alb și negru cu o curea neagră lată și o pereche de pantofi negri stiletto. Ea a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei în formă de stea.

Însă Regina Spaniei nu a fost singura care a ales rochia Mango pentru acest eveniment oficial.

La scurt timp după ce a intrat în sala de ceremonii, Letizia a observat că una dintre participante purta aceeași ținută. Inmaculada Vivas Teson, profesoară de drept și una dintre persoanele care a primit un premiu din partea Reginei, a purtat aceeași rochie, care face parte din colecția Mango pentru acest sezon și are prețul de 269,99 lei.

Atunci când Inmaculada Vivas Teson a fost chemată pentru a primi o diplomă din partea Reginei, ambele femei s-au amuzat pe seama coincidenței și s-au îmbrățișat.

Nu este prima dată când Letizia poartă piese ale unor branduri accesibile.

Ea alege de obicei branduri spaniole, precum Zara sau Mango.

The secrets to Spain's Queen Letizia's age defying style - Independent.ie
Queen Letizia of Spain's Six Looks In Three Days For Paris State Visit -  Red Carpet Fashion Awards
Imagine

sursa

Cum ne comportăm de Paștele Blajinilor! 10 reguli enunțate de un preot

Moldovenii sărbătoresc Blajinii în prima duminică sau în prima luni de după Paști. În aceste zile se merge la cimitir pentru a-i cinsti pe cei adormiți. Sărbătoarea este numită în popor, şi Prohoadele, Paştele Morţilor sau Lunea Morţilor.separator
845895d8b28b762b8896202088d65772

Mai mulți nu cunosc cum ar trebui să se comporte cu ocazia acestei sărbători. Un preot ne vine în ajutor. Preotul Octavian Moşin enunță 10 reguli care ar trebui respectate de către credincioși în această zi.

Iată ce spune preotul:

1. Sărbătoarea este luni, după Săptămâna Luminată. Nu e recomandat să pomenim adormiţii de duminică, deşi s-a generalizat această practică.

2. Rugăciunile pentru adormiţi ar trebui să înceapă în biserică şi să continue la mormânt.

3. E o sărbătoare locală, iar Biserica recomandă nu doar o zi în anul bisericesc pentru pomenirea adormiţilor. Acest lucru poate fi înfăptuit mai în toate zilele şi, în special, sâmbetele din an, iar câteva sâmbete sunt cu pomeniri generale.

4. Rugăciunea să fie îmbinată cu milostenia.

5. Milostenia se face cu nevoiaşii.

6. Atât rugăciunea, cât şi jertfa, să fie din inimă şi nu de dragul lumii.

7. La cimitir se cuvine a fi cumpătaţi şi scufundaţi în rugăciune.

8. Să ne gândim la adormiţi şi nu la poftele noastre.

9. Sunt interzise mesele, băuturile şi veseliile la morminte.

10. Îmbrăcămintea şi portul nostru să fie decente.

Partenerii noștri
Author Nikita Rinadi
Adresa: Centrul Comercial Atrium, et. 3, butic 3042 / Strada Albișoara, nr. 4
Tel.: +373 (79) 765 458
Facebook: https://www.facebook.com/NikitaRinadi/
Are 46 de ani, patru copii și arată așa!
Articolul anterior
Criză de medici și asistente medicale la Spitalul Clinic din Bălți
Articolul următor