Rochii de mireasă moderne și unice: cel mai mare salon de mariaj din țară te ajută să îți urmezi visul!

1Ziua nunții este cea mai frumoasă zi din viață la care cele mai multe dintre femei visează încă din copilărie. Fiecare detaliu al nunții și recepției tale este planificat minuțios, fiecare etapă este pregătita din timp. O atenție deosebită în astfel de momente, cu siguranță, este acordată rochiei de mireasă, ținutei în care vei străluci și vei atrage atenția tuturor celor prezenți!

separator

Alegerea rochie de mireasă este cu adevărat un moment norocos dacă beneficiezi de consultanța unui specialist în domeniu, dar și de o variată gamă de modele de rochii de mireasă.

Dacă visezi să îmbraci rochia de mireasă ori urmează să aibă loc cât de curând fericitul eveniment din viața ta, află că showroom-ul Nikita Rinadi este, cu siguranță, locația în care te vei simți ca acasă atunci când îți vei alege rochia de mireasă.

Aici, vei fi întâmpinată de un consilier personal cu care veți analiza fiecare detaliu și care te va ajuta să găsești atât modelul, cât și designul cel mai potrivit pentru tine.

Showroom-ul Nikita Rinadi este cel mai mare salon de mariaj din țară, cu o varietate impresionantă de rochii, modele și categorii de prețuri.

O echipă formată din cei mai buni specialiști din țară, croitori, un consilier specializat cu o experiență vastă în domeniu și un manager de magazin, te așteaptă oricând să faci alegerea corectă!

De mai bine de 8 ani, magazinul Nikita Rinadi activează în domeniul ceremoniilor, punând la dispoziție cele mai bune servicii și cele mai sofisticate modele de rochii, ca, în ziua cea mare, fiecare femeie să se simtă specială, atractivă, unică, așa cum a visat!

Showroom-ul Nikita Rinadi te așteaptă să cunoști cea mai spectaculoasă colecție de rochii de mireasă, potrivite pentru orice gust și preferințe. Colecția de rochii de mireasă create de designeri mondiali include rochii moderne, confecționate din cele mai bune stofe și lucrate cu măiestrie și migală de artiști din Barcelona.

Tulle-ul și dantela colecției 2019 emană un aer de romantism și finețe, completându-se perfect cu colecția anului trecut, dominată de volum și eleganță.

Colecția de rochii de mireasă din showroom-ul Nikita Rinadi este una unicat, proprie magazinului, executată la cele mai înalte standarde, cu prețuri accesibile.

Mărgele aplicate manual, cristale, tulle, chiffon, toate acestea, plus multe altele, îți sunt puse la dispoziție de către artiștii brandului. Fie că îți dorești o rochie clasică, una modernă sau o combinație între cele două, la Nikita Rinadi găsești modelul potrivit atât personalității tale, cât și tematicii pe care ți-o dorești.        

Rochiile se realizează la comandă, conform măsurilor fiecărei cliente. Disponibilitatea modelelor ambelor colecții de rochii de mireasă poate fi verificată telefonic, iar vizualizarea modelelor se poate face fie în urma unei programări, fie direct, în magazin.

Detalii de contact:

Magazin Nikita Rinadi, C.C. Atrium, et. 3, btq. 3042

Telefon: 068364764

Partenerii noștri
Author Nikita Rinadi
Adresa: Centrul Comercial Atrium, et. 3, butic 3042 / Strada Albișoara, nr. 4
Tel.: +373 (79) 765 458
Facebook: https://www.facebook.com/NikitaRinadi/
Are 46 de ani, patru copii și arată așa!
Articolul anterior
Criză de medici și asistente medicale la Spitalul Clinic din Bălți
Articolul următor