Șase piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

Orice femeie vrea să fie stilată și la modă. Rochiile, fustele, sacourile sau orice altă haină pot fi folosite in diverse ocazii, chiar dacă nu sunt din cele mai recente colecții ale designerilor.

separator

Mai jos, îți prezint șase piese vestimentare care trebuie să fie prezente incontestabil în garderoba fiecărei femei:

  • O pereche de jeanși clasici

Fie că e vorba de varianta skinny, clasic sau evazat, este piesa la care putem apela de fiecare dată când nu avem inspirație și destule variante pentru un outfit nou. Îi putem  completa cu un top sau cu o altă piesă vestimentară mai prețioasă.

  • Cămașa albă

Este un must have din toate timpurile. Poate fi purtată în diverse moduri. Deasemenea, o putem completa cu o eșarfă sau cu un colier, iar pentru o ieșire în oraș o putem purta la o fustă sau pantaloni din piele.

  • Mica rochie neagră

 

Este numită „rochia din toate timpurile” care nu se demodează niciodată și care te scoate din orice impas. Poate fi purtată atât ziua cu un pantofi clasic, cât și la petreceri speciale cu un colier mare.

  •  Fusta creion

Este foarte feminină și avantajează cam pe toată lumea. Poate fi purtată de la ținută office până la smart casual.

  • Sacoul

Și anume, sacoul negru trebuie să fie nelipsit din garderoba ta. Ca să fii cool, acesta trebuie să aibă o linie clasică și masculină. Poți să-l asortezi la ținutele casual, dar și la o rochie înflorată sau în dungi.

  •  Geaca scurtă din piele

Poți să alegi oricare din modele fie tip clasic, ori motor, scurtă sau lungă. Poate fi purtată la orice, de la rochii de seară până la pantaloni sport.

Deci, alegerea îți aparține, piața este atât de diversificată, încât oricine își poate crea propriul stil! Important e să fii împlinită și fericită. Baftă!

 

Ce se va întâmpla cu moldovenii din Marea Britanie după Brexit? Anunțul premierului britanic
Articolul anterior
Boris Gîlca este noul secretar general de Stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale
Articolul următor
Alte articole interesante