Sfaturi de stil de la Aurelia Neider!

Cum să te îmbraci corect la birou, cum să-ți alegi corect culoarea ținutei în funcție de tipul de ten și cum să-ți selectezi hainele în dependență de forma siluetei, aceasta a fost tematica workshop-ului  „Cum să te îmbraci ca să ai succes” Sfaturi și Trucuri de la Aurelia Neider.

separator
Sfaturi de stil de la Aurelia Neider!

Aproape 100 de femei active din Moldova au uitat pentru o seară de griji, serviciu, făcându-și timp pentru  o lecție de stil.

Iată ce-ți recomandă stilista Aurelia Neider:

  1. La birou nu trebuie să porți bluze colorate, ci albe sau pastel.
  2. Nu investi în haine ieftine. Diferența dintre un sacou de 20 și unul de 60 de euro este foarte mare. Cel care costă 20 de euro, arată neserios și îl porți 2 luni, iar cel de 60 de euro poate fi purtat încă mulți ani înainte.”
  3. Nu purta bijuterii de calitate proastă: din plastic, cauciuc sau hand-made.
  4. Încălțămintea pentru birou trebuie să fie cu vârful închis. Optează pentru modele bussines, din piele.Nu alege încălțăminte cu tocul mai înalt de 5-7 cm.
  5.  Nu purta ziua accesorii sau haine care strălucesc. Tot ce lucește este pentru seară.
  6. Pentru general bussines, sunt admise mai multe culori și variante de îmbrăcăminte. Se acceptă hainele tricotate, printurile și accesorii mai pronunțate și mai colorate.
  7. Machiajul, coafura, manichiura și dantura sunt foarte importante în mediul bussines. “Atunci când comunicăm, ne uităm în gura omului. De aceea, dinții trebuie să fie bine curățați și înălbiți. De asemenea, nu trebuie să ieși din casă nemachiată sau cu părul murdar ”.

11.12.13 WOMEN-3
11.12.13 WOMEN-1411.12.13 WOMEN-1211.12.13 WOMEN-1011.12.13 WOMEN-911.12.13 WOMEN-8
Sfaturi de stil de la Aurelia Neider!11.12.13 WOMEN-6Sfaturi de stil de la Aurelia Neider!Sfaturi de stil de la Aurelia Neider!

O farsă veche, da bună
Articolul anterior
Doina Sulac- cea mai tânără mămică în showbizul de acasă!
Articolul următor
Alte articole interesante