Sfaturi de stil de la cei mai cunoscuți designeri!

Designerii sunt oamenii care dau sens hainelor pe care le purtăm zi de zi. Ei au creat look-uri iconice și au revoluționat cele mai mari podiumuri. Definițiile lor despre modă vor rămâne nemuritoare.

separator

Îți prezint cele mai interesante păreri despre fashion oferite de designeri, creatori și alte persoane influente din lumea modei.

Giorgio Armani: „Cea mai mare greşeală pe care poţi să o faci este să te străduieşti prea mult. Ca să îţi formezi un stil, trebuie doar să iei în considerație ce ţi se potriveşte.”

giorgio armani

Dries Van Noten: „Ascultă-i pe cei din jurul tău în legătură cu modul în care arăţi. Pentru că, până la urmă, moda este o formă de comunicare. Când tu aplici mesajul greşit, e bine ca cei din jurul tău să ţi-o spună.”

Dries-Van-Noten

Kenneth Cole: „Îmbrăcămintea este, probabil, singura formă de exprimare personală. Chiar dacă îţi pasă ori nu de modă, cred că e absolut necesar să îţi rezervi câteva minute, în fiecare zi, în care să analizezi mesajul tău către lume.”

kenneth cole

Valentino: “Evită să fii o victimă a modei. De fiecare dată când mi-am cumpărat ceva „în tendinţe” – ceva ce am văzut pe Internet – nu am purtat niciodată. Urăsc să văd oameni care se comportă ca nişte modele, când ei nici măcar nu au o atitudine.”

Rachel Zoe: „E mai bine să ai mai puține lucruri, dar de calitate, decât multe prostii ieftine. Data viitoare când mergi la cumpărături, știi ce ai de făcut. ”

rachel-zoe

Christian Louboutin: „Pantofii îți transformă limbajul corpului și atitudinea. Te înalță fizic și emoțional. Dacă nu ai simțit asta până acum, înseamnă că nu ai purtat pantofii potriviți. Tocurile sunt foarte sexy și te fac să te simți ca atare.”

Christian-Louboutin

Yves Saint-Laurent: „Moda moare, dar stilul este etern – un motiv foarte bun pentru care trebuie să rămâi constantă stilului tău și să nu urmărești orbita trendurile. ”

[yves_saint_laurent

Gianni Versace: „Nu urmări trendurile. Nu lăsa moda să te conducă, ci decide cine ești și ce vrei să exprimi prin vestimentație.”

gianni-versace

Christian Dior: „Nu poți niciodată să ai prea multă grijă de încălțămintea pe care o alegi. Prea multe femei consideră că nu e importantă, dar adevărata valoare a unei femei elegante este ceea ce poartă în picioare”.

christian dior

Alexander McQueen: „Cred că ideea de a combina creațiile designerilor de lux cu creațiile brandurilor de masă este foarte modernă. Nu mai este la modă să porți un designer din cap până în picioare. Suntem într-o nouă eră, acum nu mai sunt reguli. Totul se rezumă la stilul individual.”

alexander-mcqueen1

Coco Chanel: „Unii oameni cred că opusul luxului este sărăcia. Nu e așa. E opusul vulgarității”.

coco chanel

Plantele minune întrebuințate în cosmetică
Articolul anterior
Viziunea bărbaților: Cum arată cea mai oribilă lenjeria intimă a femeii
Articolul următor
Alte articole interesante