4 metode de a refolosi puloverele vechi!

C

separator
ă tot a venit toamna și facem curățenie în garderobă, îți voi arăta cum poți refolosi puloverele vechi, pe care nu le mai porți.

Înainte de a te apuca să le tai, descoase și coase în alte forme, verifică dacă sunt curate, dacă sunt într-o stare suficient de bună pentru a merita să le prelungești viața într-o altă formă.

1. Cardigan

Taie puloverul pe jumătate și atașează de-a lungul tăieturii o bandă lată din croșet într-o nuanță apropiată, dantelă sau bumbac. Pe această bandă, coase niște năsturei, o fundă sau lasă-l desfăcut.

2. Față de pernă

Dacă le confecționezi atent, arată la fel de bine ca și cele de pe vitrinile cu decorațiuni. E momentul să alegi câteva pulovere vechi și să experimentezi!

3. Mănuși

Încă nu ți-ai cumpărat mănuși pentru sezonul rece? Foarte bine, acum poți să ți le confecționezi și singură. Alege un pulover cu țesătura mai deasă, decupează ca în imaginea de mai jos, folosindu-ți palma. Apoi, coase pe dos, întoarce pe față și mănușa este gata!

4. Fular

Este suficient să tai o fâșie din pulover, să îl căptușești cu un bumbac moale, în nuanțe asemănătoare și ai încă un fular în garderobă.

sursa foto

Beyonce, din nou însărcinată! Anunțul a fost făcut într-un mod original!
Articolul anterior
George Clooney se însoară pe 27 septembrie, la Veneția
Articolul următor
Alte articole interesante