5 lucruri importante la care să fii atentă când îți achiziționezi o geantă

Pentru că gențile sunt piese indispensabile în garderoba oricărei femei, trebuie să știm cum să le alegem pe cele mai potrivite. Detaliile sunt foarte importante atunci când vrem să ne achiziționăm o geantă nouă. Iată la ce trebuie să fii atentă!

separator

htyrtrdt

Mărimea

Dimensiunile unei genți poate îmbunătăți aspectul unei ținute sau îl poate sabota. Gențile supradimensionate vor arăta inestetic când sunt purtate de o femeie mignonă, în timp ce o poșetă micuță se va pierde într-un outfit foarte elaborat. Geanta ar trebui să echilibreze proporțiile purtătoarei și să nu pună foarte multă presiune pe umeri. De exemplu, dacă obișnuiești să cari multe lucruri în geantă, iar aceasta devine mult prea grea, poți opta pentru un rucsac cool, care să distribuie în mod egal greutatea pe umerii tăi, sau una dintre aceste genti elegante, cu mâner gros, care îți permite să o porți în mai multe feluri: pe braț, pe umăr sau în mână. După cum vezi, există numeroase modele în cele mai hot culori ale momentului, iar designul lor este unul original, pe care nu îl vei vedea la toate femeile din cercurile în care te învârți.

Materialul

Acesta este aspectul care stabilește, de multe ori, prețul unei genți. Există genți din bumbac, piele, catifea, velur sau piele artificială, așa că alegerea se poate dovedi destul de dificilă. Materialul din care este fabricată este atât de important, deoarece de el depinde durata de viață a genții tale. Ia în considerare cât de des vei purta noua geantă. Pentru cele pe care le iei zilnic cu tine la serviciu sau în oraș, te sfătuim să investești în genți mai scumpe, dar pe care să le poți păstra în perfectă stare ani de zile. Calitatea primează în acest caz și vei observa cu surprindere cât de ușor de întreținut și curățat este o geantă bună. Optează pentru o geantă din piele, într-o culoare neutră, pe care să o poți asorta cu ușurință oricărei ținute și care să se potrivească stilului tău.

hjkg

Culoarea

Monotonia unei ținute în nuanțe neutre poate fi spartă, dacă porți o geantă într-o culoare aprinsă. Roșu, albastru, roz sau galben sunt cele mai apreciate culori ale momentului, au puterea de a oferi dinamism ținutelor tale și de a le scoate din tipare. Bineînțeles, ar trebui să ai în colecția ta și o geantă neagră, precum și una bej sau roz prăfuit, la care să apelezi atunci când nu ai timp să îți gândești de la zero un outfit spectaculos.


Mânerele și baretele

Gențile cu barete ajustabile sunt extrem de practice, deoarece îți permit să le porți în mai multe feluri. Mânerele și baretele ar trebui să fie fabricate dintr-un material de calitate, să fie rezistente și să aibă cusături întărite în punctele în care se prind de geantă, în special în cazul genților mari. Nicio femeie nu își dorește să i se rupă geanta în mijlocul străzii și să stea să își adune lucrurile împrăștiate peste tot, așa că fii foarte atentă la sistemul de prindere și la cât de rezistent este acesta, scrie unica.ro.

Interiorul și compartimentarea

O geantă practică ar trebui să aibă un interior ușor de curățat și să fie compartimentată astfel încât să îți găsești cu ușurință lucrurile. Multe modele au buzunare separate pentru obiectele pe care le folosești cel mai des: telefonul, cheile, cartelele de acces sau monede, astfel încât să nu scoți portofelul de fiecare dată.

gccrt

O actriță însărcinată s-a pozat goală în fața băiețelului său. Mămicile și-au dat cu părerea
Articolul anterior
Atenție! Legumele din piețe cu cel mai mare conținut de nitrați. Iată care sunt acestea
Articolul următor
Alte articole interesante