5 sfaturi cu stil de la Domenico Dolce și Stefano Gabbana!

Domenico Dolce și Stefano Gabbana sunt designerii ce știu cel mai bine să pună în valoare imaginea femeii. Aceștia au peste 25 de ani de experiență în domeniul modei și a frumuseții.

separator
Dolce-y-Gabbana

În continuare, cei doi designeri îți dau 5 sfaturi în materie de stil, utile pentru orice fashionistă:


Accesorizează-ți ținuta cu piese speciale.
“Lasă accesoriile să nască conversații. Nu pleca niciodată de acasă fără o piesă statement. O geantă este, de exemplu, alegerea potrivita…  Modelul The Miss Sicily spune totul. ”

Nu neglija ochelarii de soare. “ Ochelarii de soare sunt un accesoriu versatil. Alege o pereche clasica pe care o poți purta zi de zi și caută și câteva mai îndrăznețe pentru a-ți sublinia stilul. ”

Fii atentă atunci când îți alegi sutienul. “Optează pentru un sutien din satin sau dantelă. E foarte important să-ți respecți corpul. În sudul Italiei nu vezi niciodată o femeie fără sutien. Niciodată! ”

Combină diferite imprimeuri. Cu toate că unii designeri nu recomandă mixturile de imprimeu, Domenico Dolce și Stefano Gabbana sunt pentru această tendință. “Îndrăznește, vei fi uimită de prospețimea și sofisticarea pe care o va căpăta ținuta ta.”

Nu este necesar să urmezi ultimele tendințe. “Atunci când o femeie are stil, ea alege ceea ce-i place. Dacă te simți bine în hainele pe care le porți atunci ele prind viață.”

Adevărul dur despre ceaiul la pliculeţ. Nu vei dori să îl mai bei!
Articolul anterior
Sfaturi de la un tată: Cum să faceți sex când copilul doarme
Articolul următor
Alte articole interesante