8 situații în care nu trebuie să porți chiloți tanga!

Sunt aproape invizibili, comozi și credem că-i putem purta sub orice ținută, dar nu este așa. Ginecologul Jill Rabin de la Hofstra North Shore-LIJ School of Medicine din New York a întocmit o listă cu situațiile în care femeile nu trebuie să poarte tanga.

separator

1. Dacă te îmbraci în articole sportive toată ziua

Hainele strânse pe corp precum celebrii leggings (pe care femeile îi folosesc mai ales la alergat) interferează cu circulația aerului. Hainele umede și strânse pe corp sunt mediul ideal pentru formarea bacteriilor și a ciupercilor de tot felul.

2. Dacă porți o fustă mini

Tot din motive de sănătate, dacă urci în autobus sau metrou și ți se ridică adesea fusta, riști să depui bacterii pe fundul tău, din cauza chiloților pe care îi porți.

3. Ești predispusă la infecții vaginale

Chiloții tip ață pot provoca infecții vaginale deoarece acoperă prea puțin din zona intimă. Dacă până acum nu ai remarcat probleme la urinare și ai purtat de multe ori acest tip de chiloți, ești o norocoasă.

4. Dacă ești însărcinată

Atunci când ești însărcinată, sistemul tău imunitar nu este 100% la înălțime iar chiloții tanga pot provoca apariția infecțiilor. În ultima instanță, poți să pui în pericol chiar și bebelușul.

5. Dacă nu îți schimbi tamponul

Dacă ești în acea perioadă a lunii, ar fi indicat să renunți la ideea de a purta chiloți tanga, mai ales dacă îți schimbi des tamponul. Pentru evitarea unei infecții, poartă chiloți normali în zilele critice.

6. Dacă faci dușuri vaginale

Doctorul Rabin este împotriva acestei practici deoarece poate altera aciditatea naturală și echilibrul florei vaginale. Dacă nu găsești o altă soluție pentru a te simți curată, află că îți pui în pericol imunitatea. Pentru a minimaliza riscul unei infecții în urma unui duș vaginal, nu purta tanga.

7. Dacă ai pierderi urinare

2 din 5 femei sub 60 de ani se confruntă cu pierderile urinare din cauza sportului sau a abținerii în cazul în care nu se găsește o toaletă apropiată.

8. Dacă ești bolnavă

Chiar și dacă e o simplă răceală, nu purta tanga. Sistemul tău imunitar nu are nevoie de elemente perturbatoare în plus precum praful plin de bacterii depus în zona intimă.

sursa

Arată la fel, chiar dacă sunt mamă și fiică!
Articolul anterior
Galina Tomaş: Cum te hidratezi corect în timpul antrenamentului
Articolul următor
Alte articole interesante