Cadouri originale pentru Ziua Îndrăgostiților! Livrare rapidă în întreaga țară

Vrei să-ți surprinzi persoana iubită cu un cadou de Ziua Îndrăgostiților? Serviciul Cadouri Online te va ajuta să găsești cele mai originale daruri. Iar pentru a face livrarea, nu vei avea nevoie decât de foarte puțin timp.

separator

1

De această dată, cu siguranță vei reuși să-i faci o surpriză perechii tale, optând pentru Cadouri Online – primul serviciul profesionist de cadouri.

Accesează pagina magazinului Cadouri Online și vei putea găsi sute de cadouri originale pentru toate vârstele. Printre acestea, buchete cu diverse flori de vară și primăvară. Florarii de la Cadouri Online creează un design original fiecărui buchet. Poți, de asemenea, să alegi coșuri cu flori, care includ bomboane, jucării moi și multe alte daruri.

Magazinul îți oferă o alegere bogată de jucării moi hand made, bibelouri exotice, parfumuri rafinate, produse de patiserie, articole de modă, accesorii elegante, etc. Darul tău va fi decorat în stilul sărbătorii Ziua Îndrăgostiților și neapărat va fi pe placul deținatorului.


IMG_8391
Cadouri Online este serviciul online cu daruri care are cea mai mare experiență pe piața din Moldova.  Magazinul a reușit deja să livreze 10 mii de cadouri în toată țara. Cadouri Online practică cele mai confortabile forme de plată. Clienții serviciului pot utiliza numerarul, cardurile de credit Visa și Master Card, precum și sistemele de plăți online.

Dăruiește-i sufletului pereche un cadou de neuitat în cea mai romantică sărbătoare a anului!

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

Chiar și cei mai experimentați șoferi pot învăța trucuri noi legate de autoturismul pe care îl conduc. Foarte puțini știu despre existența unui buton secret din mânerul portierei de la mașină. În ce situații trebuie folosit?

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

La ce folosește butonul secret din mânerul portierei de la mașină

An de an, producătorii auto scot pe piață noi și noi modele de autoturisme. Cumpărătorii sunt atrași fie prin designul mașinilor, performanțele tehnice sau dotările speciale ce pot transforma orice deplasare într-un răsfăț. Ajunși acasă cu noua achiziție, puțini mai stau să studieze cu atenție manualul de utilizare al vehiculului, ceea ce înseamnă că riscă să nu îi descopere niciodată pe deplin toate funcțiile.

Poate unul dintre cele mai neglijate părți ale unei mașini sunt mânerele. Un videoclip publicat în mediul online face furori în rândul internauților, fiind apreciat de peste un milion de persoane. În imagini este dezvăluit un buton secret din mânerul portierei de la mașină. Cu toate că foarte mulți șoferi nu au habar de existența sa, este de mare folos într-un moment…delicat.

Știm foarte bine că pentru încuia și descuia mașina, ne referim aici la cele fabricate în ultimii ani, nu mai avem nevoie de cheie, ci de apăsarea unui singur buton de pe telecomandă. Dar ce faci în momentul în care telecomanda rămâne fără baterie și nu ai un înlocuitor? În videoclipul postat pe Instagram se dezvăluie că mânerul al portierei are un mic buton ascuns care, odată apăsat, va scoate carcasa de plastic care îl acoperă și sub care se găsește lăcașul în care se bagă cheia clasică.

sursa: www.playtech.ro

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Atenție, părinți! Au furat căruciorul unui micuț, chiar din scara blocului
Articolul anterior
Iolanta Mura: “Cel mai complicat moment din relație a fost atunci când am ales inelele de căsătorie”
Articolul următor