Ce culori purtăm în funcție de vârstă?

Fiecare femeie trebuie să aibă în garderobă ținutele potrivite vârstei. Nu doar lungimea, croiala și modelul contează, dar și culoarea. Aceasta va pune în valoare frumusețea tipică oricărei vârste.

separator
Ce culori purtăm în funcție de vârstă?

Chiar dacă se spune că există culori fără vârstă precum roșul, movul și nuanțele neutre, există totuși reguli ce trebuie luate în considerație atunci când vrei să arăți bine, ținând cont și de ani.

20 de ani

La această vârstă este momentul experimentelor vestimentare și a culorilor puternice. Poartă culori neon, precum galben, verde sau roz, tonuri închise de oranj sau roșu și combinații cu imprimeuri grafice, fructate sau inspirate din lumea animală.

Ce culori să purtăm în funcție de vârstă?

Ce culori purtăm în funcție de vârstă?top-50-cel-mai-bine-imbracate-tinere-vedete-ale-anului-2010_10_size1 Ce culori purtăm în funcție de vârstă?

30 de ani

La 30 de ani, înlocuiește culorile tari cu tonuri pastelate. Dacă îți dorești să porți în continuare imprimeurile, optează pentru cele de șarpe. Fie că alegi o rochie, fie că o pereche de pantofi sau o geantă cu imprimeu de șarpe, toate vor arăta extraordinar.

40 de ani

La vârsta de 40 de ani, abordează verdele smarald, albastrul închis sau tonurile pastelate. Optează pentru croieli clasice, elegante, care să impună respect. La această vârstă nu trebuie să-ți lipsească din garderobă rochia creion, sacoul elegant și pantalonii evazați.

Снимок

Peste 50 de ani

La 50 de ani alege ținutele care îți vor ascunde micile defecte. Nuanțele neutre sunt perfecte pentru ținutele zilnice, iar la evenimentele speciale optează pentru rochii elegante, monocromatice.

Снимок

Text: Sorina Țurcanu

 

Durerile de cap dispar instant, dacă folosești acest remediu natural
Articolul anterior
Antrenează-te cu un model Victoria Secret`s. Fese bombate într-o săptămână!
Articolul următor