Ce poţi face cu o pastă de dinţi la bucătărie

Persoanele ingenioase au găsit şi alte utilizări ale unei paste de dinţi înafară de lustruirea danturii. Aceasta îți poate fi de ajutor în bucătărie.

separator
  1. Întrucât este puternic abrazivă, cu o pastă de dinţi poţi curăţa impecabil aragazul din inox, ceainicul, dar şi lingurile sau furculiţele din oţel. Mai mult, cu ajutorul ei poți lustrui pereţii interni ai unui cuptor electric. Pune un centimetru de pastă de dinţi pe o lavetă şi începe să ştergi, vei obţine strălucire cu un produs nepericulos.
  2. Poți folosi pasta de dinţi pentru a curăţa tocătorul de lemn de la bucătărie după ce tai peşte, ceapă sau usturoi. În cele din urmă, poţi să îţi dezodorizezi rapid mâinile de pește, ceapă și miros de usturoi prin simpla spălare cu un pic de pastă de dinţi. Cea mai potrivită este pasta de dinţi albă, non-gel fără fluor sau agenți de albire.
  3. Atunci când ai nevoie de un abraziv pentru tacâmurile destinate bebeluşului, poți folosi pasta de dinţi mai degrabă decât alţi detergenţi.
  4. Îţi poţi lustrui bijuteriile din argint sau ustensilele din argint de la bucătărie. Aplică pe lavetă sau perie şi curăţă bijuteriile din aur, argint sau pietre preţioase. Poţi utiliza pasta de dinţi pentru a freca petele de pe îmbrăcămintea albă sau covoarele deschise la culoare.
  5. Unele persoane admit că pasta de dinţi este eficientă pentru a înlătura mâncărimea şi umflătura în caz de muşcătură de ţânţari.

Cât de mult a slăbit Alina Cabaeva!
Articolul anterior
Cum arată top-modelele atunci când cred că nimeni nu le vede!
Articolul următor
Alte articole interesante