Ce rochie îți alegi în funcție de forma picioarelor?

Cu toate că rochia este piesa vestimentară care ne face mai feminine, multe reprezentante ale sexului frumos preferă să își ascundă picioarele imperfecte în pantaloni.

separator

Nu ești foarte mândră de felul în care arată picioarele tale? Nu te neliniști, până și divele prezentate ca etaloane de frumusețe au moșteniri genetice mai puțin fericite, pe care le camuflează cu ajutorul vestimentației.

Picioarele subțiri

Dacă ești posesoarea unor picioare subțiri, optează pentru o rochie mulată, care să îți pună în valoare silueta. Alege o rochie până la genunchi, pentru a dezvălui doar partea de jos a piciorului. Ar fi perfect să optezi pentru o fustă roșie, ce îți va evidenția silueta, dar va estompa șoldurile subțiri.

picioare subtiri picioare subtiri1
picioaresubtiri3

Șolduri late

Pentru femeile cu șolduri late sunt potrivite rochiile fixe în partea superioară, pentru a accentua partea mai subțire a corpului, și vaporoasă în jos, până deasupra genunchiului, pentru a evidenția și gamba.

solduri late solduri late1
solduri late2

Glezne groase

Problema gleznelor groase este întâlnită în special la femeile mici de statură, însă o rochie lungă va rezolva problema. Optează pentru una mulată în zona taliei, pentru a concentra privirile celor din jur asupra părții de sus a corpului.

glezne groase
glezne groase1 glezne late2

Text: Sorina Țurcanu

Natalia Cheptene părăseşte Trustul Media Pro! Emisiunea “O Seară Perfectă” va fi scoasă din grilă!
Articolul anterior
Pamela Anderson a fost molestată la 6 ani şi violată la 12!
Articolul următor
Alte articole interesante