Ce să porți pe caniculă

Când temperaturile sunt la maxim ridicate, probabil singura dorință a femeilor, în ceea ce privește vestimentația este să poarte haine lejere și răcoroase. Vezi câteva ținute drăguțe pentru această perioadă.

separator

Pantalonii scurți și topul cu umerii goi

1canicula
O alegere perfectă pentru zilele fierbinți de unghii est ținuta formată dintr-o pereche de pantaloni scurți din denim și un top cu umerii goi. Acest tip de bluză se numără printre piesele vestimentare în tendințe ale verii 2017, fiind ideală în zilele cu temperaturi ridicate. Poart-o cu un sutien fără bretele sau fără sutien.

Rochia albă


197001l
Fie că este maxi sau până deasupra genunchilor, o rochie albă dintr-un material lejer este arma ta secretă pentru zilele caniculare. Albul reflectă căldura și devine astfel opțiunea perfectă pentru ținutele de vară.

 

Rochia cămașă

rochiacamasa
Pentru că are o croială largă și lejeră, rochia cămașă este o altă opțiune ideală pentru caniculă. Sunt realizate de obicei din bumbac, ceea ce înseamnă că vei avea o senzație plăcută, de răcoare. Materialul nu va sta lipit de piele, iar aerul va circula, ceea ce sporește și mai mult confortul. Alege o rochie în nuanțe deschise, care nu atrag și mai mult căldura.

Salopeta cu pantaloni scurți

Processed with VSCOcam with m3 preset Processed with VSCOcam with m4 preset
O piesă vestimentară care se menține în tendințe încă de vara trecută, salopetă lejeră, cu pantaloni scurți, se asortează de minune cu zilele caniculare. Fie că alegi un top cu bretele, cu umerii goi sau cu mânecă scurtă, salopeta din material subțire și fluid te va face să te simți excelent în pielea ta chiar și când este foarte cald afară. Este o ținută potrivită pentru weekend și zilele de vacanță.

Pantalonii largi

112415l
Fie că alegi modelul de pantaloni culotes, care sunt ceva mai scurți, ajungând până la mijlocul gambei, fie că optezi pentru o pereche de pantaloni largi de lumine normală, nu uita cele două reguli esențiale pentru vremea caniculară: alege material natural, de calitate bună, și optează pentru alb sau o culoare deschisă, pastelată.

Sursa

Incendiu puternic în centrul Moscovei
Articolul anterior
Charlize Theron, probleme grave de sănătate după ce s-a îngrășat pentru rolul din ultimul ei film: ,,Nu reușeam să mai slăbesc”!
Articolul următor
Alte articole interesante