Ce stil vestimentar ți se potrivește în funcție de zodie

Zodiacul poate spune multe lucuri nu doar despre temperamentul tău, dar și despre felul în care ar trebui să îți alegi corect ținutele. Vezi care sunt piesele vestimentare, ce ți se potrivesc cel mai bine.

separator
10-piese-de-nelipsit-din-garderoba--0404155542
1. Berbec
Berbecii se simt cel mai bine atunci când sunt îmbrăcați în uniforme sau când au haine cu o croială stilată, făcute din materiale cât mai groase. Culoarea lor este roșul puternic și celelalte nuanțe care derivă din asta – inclusiv violet și maroniu roșcat, de pildă. Deși preferă stilul clasic și curat, Berbecii sunt la curent cu tendințele fiecărui sezon.


2. Taur
Taurii sunt romantici incurabili și oameni foarte muncitori. Deși uneori nu au timp să se schimbe de hainele de la serviciu, ei se îmbracă adesea extravagant și le place să-și cumpere haine foarte scumpe, văzând mersul la cumpărături ca pe un răsfăț.

3. Gemeni
Gemenii adoră hainele și tot ce are legătură cu moda. Ei vor să se îmbrace cât mai diferit de cei din jur, astfel încât să iasă în evidență și să se asigure că ceilalți îi vor admira pentru simțul lor estetic. De multe ori prevăd trendurile înaintea celorlalți și poartă piese extravagante.

4. Rac
Racilor le stă foarte bine în culori precum portocaliu, albastru marin sau galben pal, dar verdele le aduce mult noroc. Nativele Rac ar trebui să poarte haine decoltate, dar să aibă grijă să nu se transforme în niște vampe prea sexy, ținând mereu minte că hainele colorate le avantajează cel mai tare.

5. Leu
Este știut că Leilor le place să fie în centrul atenției, așa că dacă și-au cumpărat haine noi în ultima vreme, toată lumea va auzi povestea despre ele. Ei aleg ținute extravagante și accesorii opulente.

6. Fecioară
Fecioarelor le plac toate nuanțele de bej, maro și albastru. Ele sunt foarte atente la detalii, așa că vor arăta mereu impecabil. Preferă stilul clasic, dar nativele fecioară nu ar refuza niciodată o rochie de seară care să le evidențieze formele generoase.

7. Balanță
Balanțele sunt persoane romantice, îndrăgostite de dragoste. Le plac accesoriile strălucitoare și opulente, pentru care sunt în stare să cheltuiască o mulțime de bani. De fapt, asta e condiția principală – toate hainele unei Balanțe trebuie să fie scumpe.

8. Scorpion
Scorpionii poartă haine în culori închise deoarece le place să fie învăluiți în mister. Nativele zodiei se îmbracă foarte sexy, atrăgând atenția tuturor bărbaților din jurul lor. Scorpionii se simt bine în roșu și verde-albăstrui.

9. Săgetător
Săgetătorii încearcă să se îmbrace într-un mod cât mai puțin ostentativ. Totuși, ei preferă haine de calitate, iar la ocazii speciale nu ezită să aleagă ținute sofisticate, pentru a impresiona.

10. Capricorn
Pragmatici din fire, Capricornii preferă hainele pe care le pot purta pentru mult timp după ce le-au cumpărat. Nu se îmbracă pentru a-i impresiona pe ceilalți, așa că e foarte posibil să poarte haine considerate demodate de către cei din jurul lor.

11. Vărsător
Gusturile vestimentare ale Vărsătorilor sunt surprinzătoare. Ei riscă și uneori mai și greșesc. Când vine vorba de modă, au două atitudini – ori spun că e o risipă să dai banii pe haine, ori cheltuiesc tot ce au în portofel.

12. Pești
Peștii pot fi ușor descurajați dacă sunt criticați pentru alegerile lor vestimentare, însă ei sunt niște artiști adevărați și printre cei mai bine îmbrăcați oameni, ghidându-se după tendințele modei.

Topul liceelor din Moldova cu cele mai mari medii la examenul de Bacalaureat
Articolul anterior
Oana Lis, soția fostului primar de București, a ajuns la spital după ce a întreținut relații intime
Articolul următor