Cele mai simple și utile cadouri pe care le poți face de Crăciun!

Una dintre cele mai mari bătăi de cap pe care le avem înainte de sărbători este alegerea cadourilor pentru cei dragi. Pentru că vrem să-i impresionăm și să le oferim ceva util în același timp, de multe ori nu reușim să găsim darul perfect. Iată câteva idei care te-ar putea inspira!

separator

Baterie externă. Evită să cheltuieşti o grămadă de bani pe gadget-uri care nu sunt necesare, În schimb, oferă-le prietenilor sau membrilor familiei pasionaţi de tehnologie o baterie externă pentru telefon.

Pijamale. Nu este o idee bună să cumperi lenjerie intimă pentru alte persoane în afară de partenerul tău de viaţă. Poţi opta mai degrabă pentru o pereche de pijamale comfortabile sau chiar o singură piesă. Astfel, reuşeşti să mergi la sigur, pentru că de obicei oamenii nu se gândesc să-şi cumpere singuri un astfel de obiect vestimentar.

Papuci de casă. Nu-ţi fie teamă să înlocuieşti sau să aduci o îmbunătăţire lucrurilor pe care ştii că apropiaţii le folosesc în fiecare zi. Fii practic şi ia în considerare nevoile lor zilnice. Papucii de casă sau şosetele se uzează în timp, prin urmare le-ai face o favoare cumpărându-le altele de schimb înainte ca ei să fie nevoiţi să le înlocuiască.

Pătură călduroasă. Nu te grăbi să cumperi aşternuturi de pat pentru a le face cadou celor dragi dacă nu ştii ce dimensiune are salteaua lor. În caz că nu cunoşti aceste lucruri, te poţi reorienta spre o pătură pufoasă şi călduroasă cu care se pot înveli atunci când se relaxează în faţa televizorului.

Carduri de cumpărături. Nu te sfii de la a oferi drept cadou carduri de cumpărături sau bani. Banii sunt, de fapt, un cadou foarte practic, de care oamenii au uneori nevoie mai mult decât alte lucruri. Nu ai cum să dai greş nici cu un card de cumpărături într-un magazin în care ştii că le-ar plăcea să meargă.

Lumânări parfumate. Nu-ţi da banii pe parfumuri dacă nu cunoşti miresmele preferate ale celor cărora vrei să le faci cadoul. În schimb, poţi opta pentru o lumânare parfumată de sezon, pentru că riscurile să displacă sunt mult mai mici.

O pereche de căşti. Nu cumpăra bilete la un concert înainte să-i consulţi pe cei dragi în legătură cu disponibilitatea lor pentru acea perioadă. O alternativă care va fi apreciată ar putea fi o pereche de căşti, pentru a te asigura că se bucură de muzica preferată în orice moment.

Mănuşi sofisticate. Cu siguranţă te-ai gândit şi la o pereche drăguţă de mănuşi. Nu are rost să cheltui mulţi bani pe nişte mănuşi sofisticate de piele, decât dacă le cumperi pentru cineva care se îmbracă mereu elegant. O alternativă foarte utilă pe timp de iarnă sunt mănuşile care îţi permit să foloseşti telefonul cu touchscreen. Cadoul va fi apreciat mai ales de persoanele care nu se despart niciodată de telefonul lor.

Cană termică. Evită să cumperi o cană banală, care va fi uitată pe un raft din bucătărie şi pe care se va aşeza praful. O idee mult mai bună este o cană termos de călătorie care este cu adevărat utilă.

Portofel din piele. Nu te grăbi să dai banii pe o geantă office sau pe o servietă scumpă, mai ales dacă nu cunoaşteţi gusturile celui căruia îi veţi face cadoul. Un portofel din piele este o alegere mai potrivită, fiind şi un accesoriul pe care oamenii uită de obicei să-l înlocuiască.

Sursa: one.ro

Revoltător! Un teren de joacă este amplasat pe marginea unei prăpastii cu pereți șubrezi
Articolul anterior
Președintele Parlamentului Adrian Candu va deveni pentru a treia oară tată!
Articolul următor
Alte articole interesante