Codul bunelor maniere atunci când faci un cadou!

Chiar dacă să împachetezi și să faci un cadou pare a fi un lucru simplu, există o mulțime de chițibușuri de care trebuie să ții cont. Iată care sunt principalele:

separator

cadouri-de-craciun-pentru-el-daruri-inspirate-pentru-toate-buzunarele

În primul rând, când oferi un dar, trebuie să îi arăți celui care primește că îi știi gusturile și preferințele, surprinzându-l în același timp. În al doilea rând, trebuie să împarți cadourile într-o cameră decorată corespunzător. Astfel, darurile ar trebui să stea în jurul bradului, frumos împachetate.

Fii foarte atentă să nu lași eticheta cu prețul pe cadouri. Cheltuielile pe care le-ai făcut în acest sens trebuie să rămână un mister. Dacă oferi cărți, nu scrie nimic pe ele. Singurul mesaj acceptat pe astfel de daruri este semnătura autorului.

Trebuie să ții cont de reguli și când primești un cadou. Deschide-l în fața celui care ți l-a oferit și nu insista cu faptul că nu trebuia să se deranjeze sau că este prea scump cadoul. Mulțumește-i persoanei respective și nu face comentarii prin care să dai de înțeles că ai fi vrut să primești altceva.

Unica.ro

Iată care sunt cei mai buni jurnaliști ai anul 2016!
Articolul anterior
Video! Vezi topul celor mai îndrăgite filme de Crăciun
Articolul următor
Alte articole interesante