Colecție splendidă pălării by Chirosca Iuliana

Creatoarea de palarii Chirosca Iuliana ne relateaza intrun comunicat ca corect ar fi ca din garderoba niciunei doamne să nu lipsească pălăria clasică mai ales vara. Simplitatea, liniile stricte şi proporţiile bine determinate sunt câteva dintre caracteristicile acesteia. Ea recomandă acest accesoriu în primul rând pentru că este versatil în alegerea ţinutei cu care o asortăm şi pentru că a reuşit să dăinuie în timp, fiind unul dintre cele mai longevive modele.

 „Atenţia la detalii ne ajută să ne conturăm personalitatea sau stilul vestimentar, conchide ea. Intr-un indemn formulat aceasta ne spune “Mereu purtați pălăriile cu atitudine, acestea vor ține acel discurs subtil despre Dvs înafara oricăror altor texte care au menirea să vă scoată în evidență. Ele vor completa elegant prezența și vor lăsa acea senzație de Je Ne Sais Quoi abia deslușită în eter dar amețitoare și efervescentă în schimb.”

Totodata aceasta ne spune că nu crede că există vreo ţinută care să nu fie completată de o pălărie. Acest obiect vestimentar a avut întotdeauna pe lângă un rol estetic şi un rol de diferenţiere, reuşind să provoace toate convenţiile stereotipe ale frumosului. „Consider că pălăria masculină preia în continuare rolul central în corelaţia convenţiilor sociale şi în vremurile moderne.“ de aceea in colectia de vara anul acesta Chirosca Iuliana nu a facut abstractie de la clasicul model Fedora sau celebra Cnotiera Acest accesoriu atemporal, ea îl descrie ca o stare de spirit, iar purtătorii „ştiu exact despre ce vorbesc. Frumuseţea în a fi purtător de pălării constă în libertatea de a alege starea de spirit. Putem întregi o ţinută cu o pălărie fără ca aceasta să atragă atenţia. Sau putem să ieşim din tipare cu o pălărie extravagantă. Putem îndulci ţinuta sau o putem face mai sobră!

“ Toate aceste detalii vin sa faca diferenta si sa ne scoata din anonimat Portofoliul colectiei de anul acesta a designerului cuprinde pălării cu boruri largi şi pălării cu boruri mici, calote masculine, calote drepte sau rotunde, pălării cu boruri fixe sau cu boruri maleabile cu o varietate mare de nuanţe executate sur mesure sau existente in stock“Gama coloristică a acestor obiecte vestimentare variază şi ea în funcţie de eveniment. Chirosca Iuliana recomanda ca pentru o întâlnire pe zi, sunt de preferat nuanţele neutre de gri sau tonurile bogate şi calde de maro, iar pentru evenimentele de seară este de preferat negrul, explică designerul Businessul meu face parte dintr-un elocvent demers de restaurare a unui meşteşug ridicat la rang de artă şi pus în slujba societatii esteticului si modei Cred foarte mult într-un produs interpretat în maniere artistice si creat cu dragoste de meserie, cred în puterea frumuseţii identificării cu un proces creativ din care sa faci parte expunându-se astfel prin obiectul creaţiei. Palariile mele vor vorbi mereu despre lumea din Interiorul meu, ele vor relata despre starea mea de spirit si inaltarea mea catre superlativ, acestea vor purta cu ele o parte din energia si aspiratiile mele

„Afacerea mea cu pălării s-a construit în jurul unui univers propriu şi funcţional si de atunci fiecare gând, idee sau vibraţie a fost investită în fiacare unitate din colectiile mele iar toate actiunile mele au avut la baza un singur obiectiv, crearea unui brand cu renume.

Model: Dorina Darie

Un deputat român propune eliminarea tarifelor de roaming cu Republica Moldova
Articolul anterior
Felicia Dunaf: Despre restabilirea post Covid și două rețete ce-i țin kilogramele sub control
Articolul următor