Costume de baie pentru femei plinuțe!

În fiecare vară, designerii „inundă” podiumurile cu diverse modele de costume de baie. Însă, cert este faptul că nu toate femeile au forme perfecte. Îți propun 3 modele de costume de baie care te vor avantaja, chiar dacă nu ai dimensiunile 90-60-90.

separator

Costumul de baie întreg

Costumele de baie întregi ascund defectele siluetei. Optează pentru unul cu întăritură sub sutien, pentru a-ți susține sânii. Poți alege și un costum cu corset în zona taliei, pentru a o subția vizibil. Evită culorile tari în zonele problematice.

  
Costume de baie pentru femei plinuțe! costume-de-baie-intregi-21 fabiola-costum-de-baie-intreg-3447541 intreg2 intreg11
intregjygj1

Costumul de baie stil retro

Vrei un look sexy, dar nu prea dezgolit? Optează pentru costumele de baie retro. Acestea sunt potrivite în deosebi pentru femeile cu colăcei în zona abdominală. Talia înaltă te va subția la mijloc și va ascunde grăsimea din această zonă. Mai mult, acestea îți vor scoate în evidență silueta și te vor ajuta să creezi mult-dorita formă de clepsidră.

 
Costume de baie pentru femei plinuțe! retro11 retro21

Custumul de baie cu boxeri

Pentru a pune în umbră zona coapselor, alege un costum de baie cu boxeri. Acesta va ascunde imperfecțiunile de pe șolduri și îți va oferi pe plajă încrederea de care ai nevoie. Dacă optezi pentru așa tip de costum, asortează-l cu o eșarfă vaporoasă, semi-transparentă.

Costume de baie pentru femei plinuțe! charts-galerie-femeia-hepta-621153candice-swanepoel1 costum-vivien3-5861

Fii mereu stilată și frumoasă!

5 elemente de bază pentru un antrenament eficient!
Articolul anterior
Copiii sunt bătuți la o grădiniță din Capitală!
Articolul următor