Culorile dictează tendinţele vestimentare în toamna 2013!

Degrabă vom păși într-un nou sezon care ne aduce şi  noi tendințe în materie de bijuterii, accesorii, imprimeuri, stofe și culori. Chiar dacă pare surprinzător, culorile sunt în realitate cele care dictează în fiecare sezon noile tendințe vestimentare.

separator

Îți prezint 6 culori în vogă toamna aceasta, așa cum au fost prezentate pe podiumurile marilor case de modă.

Violet de Acai

Această nuanță elegantă de violet își are originea în culoarea fructelor de acai, oferind note exotice, mistice și radiante oricărei ținute. Potrivit femeilor foarte puternice, încrezătoare în forțele proprii, violetul de acai este pus în valoare de Emerald Green, Turbulence Gray, tonuri de albastru, Refreshing Pink și roșu. Pentru un look ceva mai romantic și sofisticat, se poate experimenta și cu nuanțe mai deschise ale acestei culori, precum mov deschis sau lila.

violet de acai

Roz Vibrant

Sălbatic dar plin de senzualitate, rozul vibrant este una dintre cele mai sexy și pline de feminitate culori din întreaga paletă a toamnei. Este vorba despre un roz aprins, cu tente de mov, ce este pus cel mai bine în valoare de materiale precum satin sau mătase, obținându-se astfel un look sofisticat și feminin.

roz vibrant

Roșu Samba

Dramatic, îndrăzneț și extravagant, roșul samba atrage instant atenția, în special, atunci când nu este purtat cu alte accesorii decât câteva detalii minimaliste în tonuri închise. Este greu de imaginat vreun sezon rece lipsit de tendința roșului pasional, însă toamna aceasta roșul va deveni mult mai intens și mai expresiv. Un must have al sezonului este rochia roșie sau little red dress, care va arăta formidabil alături de accesorii în culori precum verdele smarald.

rosu samba

Verde Smarald

Superbul verde smarald este ideal pentru a face trecerea de la un sezon la altul, oferind în același timp note de eleganță și rafinament oricărei garderobe. Extrem de potrivit atât pentru zi, cât și pentru seară, verdele smarald reușește să strălucească și să fascineze indiferent de sezon. Poate fi purtat cu succes în combinație cu mov, albastru, portocaliu, galben, alb sau cu nuanțe neutre, iar toamna aceasta ne vom putea bucura și de alte variații ale acestei culori, de la verde marin la jad.

verde smarald

Gri închis

Cu siguranță griul se numără printre acele culori ce nu vor ieși niciodată din tendințe, cu atât mai mult în perioada sezonului rece. Practic, versatil și elegant, această culoare simbolizează exact atmosfera de toamnă târzie, asfaltul umed, cerul cu nori plumburii și valurile de brumă. Însă pentru că în modă griul nu trebuie să fie niciodată monoton, el trebuie pus în valoare alături de culori precum Samba Red, Acai Purple, Koi Orange, Mykonos Blue, Emerald Green sau Vivacious Fuchsia.

gri inchis

Cafeniu

Simbolizând feminitate, sofisticare și eleganță, cafeniul tinde să devină o alternativă glam a temporalului negru. Toamna aceasta vom întâlni mai multe variații ale acestei culori, precum maro scorțișoară, brandy, burgund și burbon. Cafeniul face cele mai bune combinații coloristice cu tonurile neutre, precum ivoriu.

cafeniu

 

Sursa

10 lucruri pe care le poţi învăța despre sex din sport
Articolul anterior
Irina Bivol: despre Saint Tropez, “foie gras” și Timoti!
Articolul următor
Alte articole interesante