Cum găsești în Chișinău cine să-ți facă curățenie în casă rapid și ieftin?

Moldovencelor le place să facă totul cu mâna lor, fiind convinse că nimeni nu poate face treburile gospodărești la fel de bine ca ele. Deși cred cu tărie în asta, ritmul solicitant de viața pe care îl au le determină să-și revizuiască părerile. Femeia de astăzi nu stă doar la cratiță. Ea este și un bun manager, întreprinzător, conducător, astfel că timpul rămas pentru grijile casei este unul redus.

separator
banner

Ce fac ca să le reușească pe ambele? Caută o menajeră care să-și facă prezența în casă o dată în săptămână și să o lase strălucind de curățenie. Și aici apare întrebarea: cum găsești în Chișinău o astfel de persoană, căruia să-i poți lăsa cu încredere cheile de la ușa casei tale? Soluții există, iată care sunt cele mai populare dintre ele:

  1. OC-300x250 bannerÎntrebi pe cei apropiați, dacă cunosc vreo menajeră de încredere.
  2. Cauți prin anunțuri, internet femei de serviciu.
  3. Sau cel mai sigur este să apelezi la serviciile unei firme de curățenie. Încă puține în Chișinău, firmele specializate pe curățenia generală și de întreținere pentru apartamente sau case sunt o alegere reușită.

În primul rând, personalul acestora este unul verificat (fără caziere). Iar dacă și se întâmplă ceva cu bunurile tale, o firmă serioasă de curățenie îți oferă o asigurare care acoperă orice risc.

În al doilea rând, personalul este instruit. Adică, în casa ta vine o persoană care știe cum se face curățenie în conformitate cu standardele care sunt în acest domeniu. Se folosesc soluții profesioniste de curățenie și nu ceea ce poate fi cumpărat la orice colț de stradă. Iar echipametul utilizat este unul pe care tu nu l-ai procura din motiv că este unul costisitor, și nu ai nevoie de el zi de zi. Nu se lucrează cu aspiratoare obișnuite, ci unele care au o putere de lucru mult mai mare.

Dar o firmă de curățenie înseamnă și prețuri destul de mari?  Nu este așa. La calitatea serviciilor oferite și personalul de încredere și profesionist, prețurile sunt un pic mai ridicate, dar accesibile. Te costă cu vreo 25% mai mult în raport cu menajerele ce lucrează pe cont propriu, dar ai încredere deplină în personalul care-ți intră în spațiul tău și în metodele de igienizare profesioniste.

service-magic-300x137Ai o casă mare și ai nevoie de curățenie rapid? Aici ai un mare avantaj, angajând o firmă de curățenie, aceasta va trimite 2-3 menajere pentru a finisa lucrul într-un termen cât mai restrâns. O menajeră obișnuită ar avea nevoie de două zile să termine același volum de lucru.

Angajând o firmă de curățenie, te poți înțelege ca una și aceeași persoană să revină în fiecare săptămână pentru a face ordine în casa ta. Ai dublu câștig: persoana respectivă îți devine familială și prezența ei nu te deranjează deloc. Și doi, obții o reducere semnificativă, devenind client fidel.

Încearcă pentru că întotdeauna ai posibilitatea să renunți dacă nu-ți place ceea ce primești în schimbul banilor plătiți.

ServiceMagic  ofera servicii de curatenie la domiciliu la preturi foarte avantajoase.Curățenia generală și de întreținere pentru apartamente, case, vile sau chiar birouri este ceea la ce ne pricepem cel mai bine. Noi oferim garanție și servicii de înaltă calitate. Cum probăm  cele spuse? Simplu, oferind 100% banii înapoi dacă nu ești satisfăcut de calitatea serviciilor efectuate! Intră pe site-ul nostru www.servicemagic.md și comandă curățenia la tine acasă în doar câteva secunde!

Cum ne găsești:

logowww.servicemagic.md

email:office@servicemagic.md
tel.: 022 24 26 27
mob. 079  351 789

Oana Sârbu: “Cu Ștefan Bănică Jr. am o relație specială…”
Articolul anterior
50 cele mai mari celebrități din Rusia, conform Forbes
Articolul următor
Alte articole interesante