Cum să-ți faci corect bagajul de vacanță!

prima imagineSoare și mare- iată ce așteptăm de la fiecare vară! Însă bagajele imense de dinaintea vacanței ne dau adevărate bătăi de cap. Dacă vrei să-ți faci un bagaj inteligent,  fii atentă la sfaturile de mai jos!

separator

1. Planifică-ți ce vei lua în călătorie

Nu îți împacheta lucrurile cu o oră înainte de plecare. Planifică din timp toate hainele și obiectele personale pe care vrei să le iei cu tine. Astfel, vei avea timp să-ți amintești ce lipsește în bagaj.

hhgh2. Nu lua lucruri de prisos

Cu siguranță ai obiceiul de a umple bagajul cu tot felul de lucruri inutile. Renunță la ele, pentru a face loc lucrurilor cu adevărat importante.

3. Împachetează hainele corect

Aranjează mai întâi cămășile, apoi rochiile și la sfârșit pantalonii. Așează hainele unele peste altele, punându-le la bază pe cele care se șifonează ușor, apoi pe cele mai rezistente. Împăturește-le în așa mod, încât să ocupe cât mai puțin spațiu.

24mars-052-5_195326636_large

4. Optează pentru micro-cutiuțe cu produse de îngrijire

bagaje-femeieRecipientele de la produsele cosmetice vor ocupa prea mult loc în bagajul pentru vacanță, de aceea ar fi bine să le înlocuiești cu kituri pentru călătorii. Acestea vor ocupa mai puțin spațiu, lăsând loc pentru lucruri cu adevărat importante.

5. Nu uita de acte!

Nimic nu este mai important într-o vacanță decât actele. Așează-le într-o borsetă, pentru a evita unele neplăceri, și ține-o mereu aproape. Acestea sunt primele lucruri de care vei avea nevoie atunci când pleci în vacanță.

Text: Sorina Țurcanu

Varza te scapă de obezitate
Articolul anterior
Mătreaţa, cum scapi de ea
Articolul următor
Alte articole interesante