Decorațiuni de Paște. Pe care le procurăm și pe care le lăsăm pe raft

Atunci când se apropie o sărbătoare, majoritatea femeilor merg la cumpărături și procură tot felul de mărunțișuri care să creeze și în casă atmosferă plăcută. În ajun de Paște, comercianții propun sute de decorațiuni în fața cărora e greu să reziști. Totuși, trebuie să te gândești de minim două ori înainte de a cumpăra tot ce-ți cade sub mână. Nu de alta, dar după sărbători ai putea să nu mai ai nevoie de ele.

separator

652x450_130861-idei-creative-pentru-decorarea-casei-de-paste

1. Spuneți NU coloratelor coșulețe destinate ouălor vopsite

Știu, sunt foarte multe modele drăguuuțee și sunt peste tot. Dar arată ieftin, pueril și se dezintegrează/ murdărește/pătează în doi timpi și trei mișcări. Puteți pune ouăle în alte boluri sau coșuri pe care le puteți folosi tot restul anului cu orice altă ocazie: castroane de porțelan, coșuri din sârmă, boluri metalice sau din lemn.

2. Rezistați iepurașilor

Nu aruncați banii pe decorațiuni-iepuri decât dacă e într-adevăr o piesă deosebită, pe care ați expune-o tot restul anului sau de care știți sigur că o veți folosi la fiecare Paște. Și nu luați iepurași adevărați decât dacă știți foarte bine ce presupune îngrijirea lor. Documentați-vă înainte, un iepure nu este cățel sau pisică. Nu îngroșați rândurile celor care cumpără iepuri, entuziasmați fiind de Paște, și apoi nu mai știu cum să scape de ei!


3. Mâncare cu tematică – absolut!

Dulciurile, aperitivele, șervețelele sau fața de masă sunt ok cu modele de Paște.
Doar aveți grijă să nu amestecați imprimeurile cu animale prea mult și să creați un cocktail vizual de puișori, ouă, iepuri și miei. Este de preferat să vă rezumaţi la o singură specie, scrie eva.ro.

Chic+Ville+lanseaza+o+noua+colectie+de+decoratiuni+pentru+masa+de+Paste_75565


4. Flori- oricât, oricâte

Nu este sărbătoare fără flori și nici mese festive fără aranjamente frumoase. Dacă nu aveți buget sau loc pentru buchete de flori pe masa de Paște, nu trișați afișând flori false. Cred că nimic nu e mai trist decât florile din plastic. Dar puteți improviza și combina imprimeurile florale, e primăvară în sfârșit și le-a sosit momentul de glorie. În plus, florile și vegetalul sunt în mare trend, cel puțin pentru acest an în tot ce înseamnă textil, așa că..lăsaţi-vă imaginaţia să se dezlănţuie!

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

Chiar și cei mai experimentați șoferi pot învăța trucuri noi legate de autoturismul pe care îl conduc. Foarte puțini știu despre existența unui buton secret din mânerul portierei de la mașină. În ce situații trebuie folosit?

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

La ce folosește butonul secret din mânerul portierei de la mașină

An de an, producătorii auto scot pe piață noi și noi modele de autoturisme. Cumpărătorii sunt atrași fie prin designul mașinilor, performanțele tehnice sau dotările speciale ce pot transforma orice deplasare într-un răsfăț. Ajunși acasă cu noua achiziție, puțini mai stau să studieze cu atenție manualul de utilizare al vehiculului, ceea ce înseamnă că riscă să nu îi descopere niciodată pe deplin toate funcțiile.

Poate unul dintre cele mai neglijate părți ale unei mașini sunt mânerele. Un videoclip publicat în mediul online face furori în rândul internauților, fiind apreciat de peste un milion de persoane. În imagini este dezvăluit un buton secret din mânerul portierei de la mașină. Cu toate că foarte mulți șoferi nu au habar de existența sa, este de mare folos într-un moment…delicat.

Știm foarte bine că pentru încuia și descuia mașina, ne referim aici la cele fabricate în ultimii ani, nu mai avem nevoie de cheie, ci de apăsarea unui singur buton de pe telecomandă. Dar ce faci în momentul în care telecomanda rămâne fără baterie și nu ai un înlocuitor? În videoclipul postat pe Instagram se dezvăluie că mânerul al portierei are un mic buton ascuns care, odată apăsat, va scoate carcasa de plastic care îl acoperă și sub care se găsește lăcașul în care se bagă cheia clasică.

sursa: www.playtech.ro

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

De astăzi, este introdusă în circulaţie noua bancnotă de 50 de euro. Cum arată?
Articolul anterior
Tentativă de suicid la Fălești. O copilă de 13 ani, implicată în ,,jocul morții”, salvată în ultimul moment
Articolul următor