Decoraţiuni originale pentru Revelion!

Suntem deja la mijlocul lunii decembrie, iar casa ta abia aşteaptă să fie decorată pentru marile sărbători de iarn

separator
ă. Îţi dau câteva sfaturi pentru amenajarea interiorului în cel mai original mod posibil.

Bradul

Dacă îţi doreşti un decor de-a dreptul original, renunţă la tradiţionalul brad împodobit cu ghirlande, luminiţe şi jucării. Fii deosebită şi înlocuieşte bradul clasic cu unul pe care nu l-ai avut până acum. Pentru mai multă inspiraţie, vezi imaginile de mai jos.

Ghirlandele

Pentru a crea o atmosferă de sărbătoare, foloseşte decoraţiunile aurii, argintii, albastre sau verzi. Fii originală şi realizează ghirlande din nasturi, mănuşi sau fulare. Poţi combina ghirlandele obişnuite cu nişte portocale artificiale sau chiar ai putea opta pentru ghirlandele comestibile, realizate din bomboane, biscuiţi şi fructe. Sunt o mulţime de metode, totul depinde de imaginaţia şi răbdarea ta.

Lumânările decorative

Pentru a transforma noaptea de Revelion în una cât mai enigmatică, ai nevoie de lumânări. Optează pentru culorile specifice sărbătorilor de iarnă: roşu, auriu, argintiu sau albastru. Nu uita, este extrem de important locul unde le plasezi. Fii inventivă şi nu pune limită imaginaţiei.

Locuri pentru plasarea ghirlandelor

Cel mai potrivit loc pentru amplasarea ghirlandelor este fereastra. Acestea vor transforma fereastra într-un element atractiv. Alte locuri, la fel de binevenite, sunt şemineul, balustradele scărilor, marginea patului. Nu te limita doar la o cameră, poţi decora chiar şi baia. Totul depinde de preferinţele tale.

Text: Sorina Ţurcanu

Grișul în alimentația copilului. Ce crede Dr. Komarovsky despre acest produs
Articolul anterior
Moldoveanul a părăsit show-ul „Танцы”
Articolul următor
Alte articole interesante