Galina Tomaș, despre genți și accesorii din piele personalizate, fabricate în Moldova

Galina Tomaș, poartă articolele personalizate marca Trenwood!

Trenwood produce articole de piele unicat, genți, accesorii, geamantane pentru călătorie, bagaje, încălțăminte pentru femei și bărbați, curele de piele, huse pentru cărți de vizită, genți pentru PC și diverse accesorii și produse ce pot fi concepute individual și inscripționate cu logo-ul companiei sau inițialele tale, de la design personalizat, pentru persoane private, până la design corporativ, pentru companii de afaceri.

separator

Compania Trenwood îți transformă toate dorințele în realitate! Trenwood este unica companie de pe piața autohtonă care, din anul 1995, oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Articolele de piele marca Trenwood sunt alegerea potrivită pentru orice ocazie, călătorii, job, vacanțe, evenimente publice etc.

Echipa creează articole unice, exclusive, care te vor face remarcată și care îți vor fi de folos mulți ani înainte, datorită materialelor și tehnologiei de producere de înaltă calitate.

 

Cu articolele marca Trenwood te vei simți mereu ușoară, stilată și productivă. Galina Tomaș, nutriționist, poartă articolele personalizate Trenwood!

Mai multă detalii poți afla pe www.trenwood.com sau pe www.facebook.com/trenwood.

Adresa Oficiul Trenwood: șos. Hîncești 61, etajul 2, of.206. Numere de telefon: (+373) 69707011; (+373) 69249590

Pericol de incendiu într-o clădire cu oficii din sectorul Buiucani. Oamenii au fost evacuați
Articolul anterior
Ediția 15, ep. 7: Cea mai stresantă etapă din concurs – eliminarea
Articolul următor
Alte articole interesante