Galyna Pânzari: „S-au terminat literele din alfabet după planul A, B,C? Nicio problemă, chit că ne aruncăm spre hieroglife, tot nu renunțăm!”

Într-adevăr, succesul presupune o muncă enormă, asiduă, perseverență și putere, multă putere. Adesea, în carieră se întâmplă, ca astăzi să atingi apogeul victoriei și mâine să cazi într-un abis de probleme. Anume în astfel de momente trebuie să te reinventezi, să lupți și în niciun caz să nu cedezi, exact așa cum a procedat și cunoscutul designer, Galyna Pânzari, în drumul său către glorie.

Pentru că știe mai bine ca oricine cum se urcă treptele unei cariere veritabile, Galyna Pânzari îți divulgă care sunt cei 10 pași ce te pot direcționa spre succesul mult așteptat.

separator

galyna2

“Primul pas spre reușită este o cât mai bună cunoaștere de sine prin conștientizarea și gestionarea propriilor calități și inhibiții, dar mai ales a propriului ritm. Pentru a funcționa cu adevărat trebuie să me ascultăm doar propria ființă și nu ticăitul altor repere, precum rețetele convenționale sau un program de la 9 la 17.

Vorbind de program, ne consacrăm unui vis cu toată ființa și nu doar cu un segment din timpul nostru.

Așa cum creativitatea se cere hrănită de inspirația spontană, nu încetați niciodată să învățați, mai ales că în spatele performanței în domeniile alese se află o constantă actualizare cu orice element, tehnică și informație ce poate garanta excelența.

galyna3

Întotdeauna un obiectiv trebuie tratat prin absolut orice cale de acces pe care imaginația o poate contura. S-au terminat literele din alfabet după planul A, B,C? Nicio problemă, chit că ne aruncăm spre hieroglife, tot nu renunțăm!

De la vorba noastră din bătrâni care ne spune că socoteala de acasă nu se potrivește vreodată cu cea din târg spre înțelepciunea cuvintelor lui John Lennon care vedea viața drept ceea ce ni se întâmplă în timp ce ne facem planuri, să nu ne concentrăm habotnici pe o schemă, ci să ne menținem intuiția alertă pentru a depista noi și noi oportunități de a atinge obiectivele.

În același timp, știu că suna a contradicție, dar înțelepciunea implică și conștientizarea mizelor ce nu ne merită energia și renunțarea la bătălii pentru care câștigul este mult inferior efortului depus.

Până nu avem un plan cristalizat și pus în mișcare, preferabil ar fi să nu vorbim despre el, deoarece chiar și când nu este cazul relei voințe, prudența și scepticismul celor din jur ne pot devia de la obiectivele noastre.

galyna4

Timpul reprezintă cea mai de preț resursă a noastră, așadar managementul lui și educarea unei discipline a programului ascund victoria care le va declanșa pe restul.

Roata nu se cere inventată din noi, dar invită zilnic la noi interpretări, stilizări, ajustări de echilibru sau orice intervenție ce o perfecționează, așadar, lăsați deoparte toate prejudecățile legate de cărări virgine sau bătătorite și mizați strict pe talente și abilități. Întotdeauna vor exista și alți concurenți iar succesul nu cere invenție, ci strict performanță, așa că să ne dedicăm pasiunilor noastre pentru a excela.

Să nu uităm niciodată ca odată ajunși unde ne dorim, provocarea vine tocmai din a ne menține pe poziția dorită, așadar noul nostru obiectiv va trebui să fie modestia. Să nu dezvoltăm niciodată autosuficiență fiindcă atitudinea greșită ne poate arunca în pierdere fără șanșe de recuperare.”


Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

Chiar și cei mai experimentați șoferi pot învăța trucuri noi legate de autoturismul pe care îl conduc. Foarte puțini știu despre existența unui buton secret din mânerul portierei de la mașină. În ce situații trebuie folosit?

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

La ce folosește butonul secret din mânerul portierei de la mașină

An de an, producătorii auto scot pe piață noi și noi modele de autoturisme. Cumpărătorii sunt atrași fie prin designul mașinilor, performanțele tehnice sau dotările speciale ce pot transforma orice deplasare într-un răsfăț. Ajunși acasă cu noua achiziție, puțini mai stau să studieze cu atenție manualul de utilizare al vehiculului, ceea ce înseamnă că riscă să nu îi descopere niciodată pe deplin toate funcțiile.

Poate unul dintre cele mai neglijate părți ale unei mașini sunt mânerele. Un videoclip publicat în mediul online face furori în rândul internauților, fiind apreciat de peste un milion de persoane. În imagini este dezvăluit un buton secret din mânerul portierei de la mașină. Cu toate că foarte mulți șoferi nu au habar de existența sa, este de mare folos într-un moment…delicat.

Știm foarte bine că pentru încuia și descuia mașina, ne referim aici la cele fabricate în ultimii ani, nu mai avem nevoie de cheie, ci de apăsarea unui singur buton de pe telecomandă. Dar ce faci în momentul în care telecomanda rămâne fără baterie și nu ai un înlocuitor? În videoclipul postat pe Instagram se dezvăluie că mânerul al portierei are un mic buton ascuns care, odată apăsat, va scoate carcasa de plastic care îl acoperă și sub care se găsește lăcașul în care se bagă cheia clasică.

sursa: www.playtech.ro

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Concediul începe peste 8 minute
Articolul anterior
Un bebeluș din Cahul a murit din cauza neglijenței medicilor
Articolul următor