Într-adevăr, succesul presupune o muncă enormă, asiduă, perseverență și putere, multă putere. Adesea, în carieră se întâmplă, ca astăzi să atingi apogeul victoriei și mâine să cazi într-un abis de probleme. Anume în astfel de momente trebuie să te reinventezi, să lupți și în niciun caz să nu cedezi, exact așa cum a procedat și cunoscutul designer, Galyna Pânzari, în drumul său către glorie.
Pentru că știe mai bine ca oricine cum se urcă treptele unei cariere veritabile, Galyna Pânzari îți divulgă care sunt cei 10 pași ce te pot direcționa spre succesul mult așteptat.

“Primul pas spre reușită este o cât mai bună cunoaștere de sine prin conștientizarea și gestionarea propriilor calități și inhibiții, dar mai ales a propriului ritm. Pentru a funcționa cu adevărat trebuie să me ascultăm doar propria ființă și nu ticăitul altor repere, precum rețetele convenționale sau un program de la 9 la 17.
Vorbind de program, ne consacrăm unui vis cu toată ființa și nu doar cu un segment din timpul nostru.
Așa cum creativitatea se cere hrănită de inspirația spontană, nu încetați niciodată să învățați, mai ales că în spatele performanței în domeniile alese se află o constantă actualizare cu orice element, tehnică și informație ce poate garanta excelența.
Întotdeauna un obiectiv trebuie tratat prin absolut orice cale de acces pe care imaginația o poate contura. S-au terminat literele din alfabet după planul A, B,C? Nicio problemă, chit că ne aruncăm spre hieroglife, tot nu renunțăm!
De la vorba noastră din bătrâni care ne spune că socoteala de acasă nu se potrivește vreodată cu cea din târg spre înțelepciunea cuvintelor lui John Lennon care vedea viața drept ceea ce ni se întâmplă în timp ce ne facem planuri, să nu ne concentrăm habotnici pe o schemă, ci să ne menținem intuiția alertă pentru a depista noi și noi oportunități de a atinge obiectivele.
În același timp, știu că suna a contradicție, dar înțelepciunea implică și conștientizarea mizelor ce nu ne merită energia și renunțarea la bătălii pentru care câștigul este mult inferior efortului depus.
Până nu avem un plan cristalizat și pus în mișcare, preferabil ar fi să nu vorbim despre el, deoarece chiar și când nu este cazul relei voințe, prudența și scepticismul celor din jur ne pot devia de la obiectivele noastre.
Timpul reprezintă cea mai de preț resursă a noastră, așadar managementul lui și educarea unei discipline a programului ascund victoria care le va declanșa pe restul.
Roata nu se cere inventată din noi, dar invită zilnic la noi interpretări, stilizări, ajustări de echilibru sau orice intervenție ce o perfecționează, așadar, lăsați deoparte toate prejudecățile legate de cărări virgine sau bătătorite și mizați strict pe talente și abilități. Întotdeauna vor exista și alți concurenți iar succesul nu cere invenție, ci strict performanță, așa că să ne dedicăm pasiunilor noastre pentru a excela.
Să nu uităm niciodată ca odată ajunși unde ne dorim, provocarea vine tocmai din a ne menține pe poziția dorită, așadar noul nostru obiectiv va trebui să fie modestia. Să nu dezvoltăm niciodată autosuficiență fiindcă atitudinea greșită ne poate arunca în pierdere fără șanșe de recuperare.”