Înlocuieşte rochia cu o tunică!

Tunica este piesa vestimentară care apare şi dispare din garderobă după propria iniţiativă, îmbunătățindu-se sau revenind la origini în funcție de viziunea designerilor. În acest sezon, ea revine în modă şi se bucură de aceeaşi popularitate ca şi rochia.

separator

Tunica este alternativa ideală pentru zilele de vară în care vrei să înlocuieşti rochia, dar să te bucuri de aceeaşi lejeritate. Versatilitatea ei îţi dă posibilitatea să o îmbraci atât la birou, cât şi la o petrecere. Nu există piesă vestimentară care să exprime atât de bine eleganţa şi simplitatea.

2571183675-1-1-1 7465042080-1-1-1 7465050200-1-1-1

Pentru zilele obişnuite, alege o tunică din materiale fluide şi vaporoase, de lungime medie, în culori deschise şi cu diverse imprimeuri. Combinând-o cu sandale cu talpa joasă şi cu câteva brăţări originale, vei obţine o ţinută de inspiraţie boho. Pentru o apariţie chic, o poţi asorta cu un clutch transparent şi cu bijuterii aurii.

asos fp image4xxl

Dacă îţi doreşti un look eclectic, asortează tunica cu o pereche de pantaloni largi, printaţi. Accesorizează-ţi ţinuta cu un colier statement sau cu alte bijuterii aurii. Iar dacă vrei să îmbraci această piesă vestimentară seara, optează pentru lungimi medii şi decolteuri adânci. Pentru un plus de eleganţă, combin-o cu pantofi stiletto sau cu sandale cu mai multe bretele.

image4xxl-1 image4xxl-2 image4xxl-3

pf2La birou, impresionează-i pe toţi, combinând tunica cu o pereche de pantaloni de piele sau cu o fustă creion. Completează ţinuta cu bijuterii elegante şi pantofi stiletto.

Tunica este piesa vestimentară pentru care poţi opta de fiecare dată când îţi doreşti să arăţi bine cu un efort minim!

Text: Sorina Ţurcanu

Mihai Trăistariu, cu restanțe la Facultate! Motivul: „Mă piaptăn tot timpul”
Articolul anterior
Reacții ale corpului tău și explicarea lor
Articolul următor
Alte articole interesante