Mască pentru ten cu smântână și bicarbonat de sodiu

Cheltui sume imense pentru unele produse cosmetice, care nu odată ți-au dezamăgit așteptările. De această dată, încearcă și crede în puterea remediilor naturale.

separator
masca-1-1

Masca pentru faţă cu smântână şi bicarbonat de sodiu este recomandată tenului uscat, dar şi celui afectat de puncte negre. Înainte de a o aplica pe faţă, demachiază-te foarte bine. Apoi, iată ce ai de făcut.

Mod de preparare: Amestecă într-un bol din sticlă sau plastic 3 linguri de smântână grasă cu bicarbonat de sodiu până când ajungi la consistenţa unei paste fine, omogene.

Cum se foloseşte: Aplică mixtura pe faţă şi masează blând, cu mişcări circulare. Insistă în zona bărbiei, a nasului şi în zona frunţii. Lasă apoi masca să acţioneze pentru 10 minute şi clăteşte faţa cu apă călduţă.

Beneficii: Bicarbonatul de sodiu va curăţa tenul în profunzime, va elimina celulele moarte şi puntele negre. Porii vor fi eliberaţi, pielea va respira mai bine şi se va oxigena. Asta, pentru că masajul va pune sângele în mişcare, îmbunătăţindu-i circulaţia.

Pentru efecte vizibile imediat, este recomandat să foloseşti acest tratament o dată, de două ori pe săptămână.

 

Sursa
 


Asfaltul se topeşte, la propriu, sub picioare, în Turcia, din cauza valului de căldură din Africa de Nord
Articolul anterior
,,Run Pink Retreat” vine în ajutorul femeilor diagnosticate cu cancer!
Articolul următor
Alte articole interesante