„Nu atinge prosoapele pentru mâini”. Lucrurile neștiute din hoteluri!

Crezi că înainte de a intra în camera de hotel, mobila este lustruită, iar prosoapele spălate la temperatura cuvenită? Nici în cele mai luxoase hoteluri nu putem avea încredere, ne asigură un reprezentant al companiei care dezvoltă acest business.

separator

Evită păturile, cuverturile pentru pat și plapumele

Aruncă cuverturile cât mai departe și folosește plapuma în așa fel încât să nu-ți atingă pielea. Chiar dacă ar trebui spălate înainte de a veni o nouă familie în camera de hotel, de multe ori această regulă este ignorată. Plapumele sunt spălate doar atunci când apar pete vizibile. Iar prețul exorbitant nu garantează curățenia absolută.

2ih5ocm

Nu folosi niciodată prosoapele mici din hotelurile ieftine

De fapt, ar fi bine să le eviți și pe cele din hotelurile scumpe, cu excepția cazurilor în care acestea se spală cu cel mai puternic dezinfectant. Însă, asta poți afla doar dacă ai un om “al tău” care lucrează în hotel.

Știi unde sunt găsite, de obicei, prosoapele pentru mâini? Bărbații sau perechile îndrăgostite le lasă pe podea, lângă pat sau pe la mijlocul patului.

c52uz4y

Nu avea încredere în vizeta de la ușă

Începând cu hotelurile de 4 stele, ușile camerelor au câte o vizetă, doar că trebuie să te întrebi dacă în ea nu există o camera ascunsă. În cazul în care observi o deteriorare, cere altă cameră.

twjnj6p

5 trucuri naturale pentru buze mari şi senzuale!
Articolul anterior
Rochii pentru toate siluetele de la Olga Blanc!
Articolul următor
Alte articole interesante