Nu dărui aceste cadouri în anul șobolanului

Pentru regele anului 2020 – șobolanul argintiu – o deosebită valoare au relațiile de familie, prietenie și dragoste. Cea mai frumoasă opțiune sunt cadourile făcute cu dragoste. Și, desigur, șobolanul va fi furios, dacă cadoul tău ar jigni o persoană dragă.

separator

Ce cadouri să eviți în 2020:

  1. Jucăriile de pluș care reprezintă o pisică, o vulpe, un câine nu sunt cea mai reușită alegere. Știm că pisicile vânează șobolani, așa că reprezentarea sau asocierea cu acest animăluț, nu este pe placul șobolanului.
  2. Nu dăruiți lucruri mărunte și neînsemnate (obiecte decorative, brelocuri etc.), ai riscul de a petrece anul viitor printre lucruri fără valoare.
  3. Nu dărui parfumuri. Șobolanului, ca și tuturor rozătoarele, nu-i plac mirosurile puternice și înțepătoare, din acest motiv nu oferi parfumuri și alte obiecte puternic mirositoare.
  4. Nu oferi drept cadou sticle de alcool și produse de tutungerie, șobolanul va fi supărat și nu-ți va aduce baftă.
  5. Nu dărui produse de îngrijire, deoarece șobolanul nu este un fan al curățeniei. Evită să faci cadou șampon, gel de duș sau alte articole de toaletă care fac parte din această listă.
  6. Nu dărui obiecte de lux (blană, bijuterii scumpe). Șobolanul nu acceptă lucruri materiale scumpe.
  7. Exclude cadouri sumbre și care provoacă amintiri triste. Șobolanul argintiu preferă culoarea albă care aduce gânduri pozitive.
  8. Nu oferi în dar îmbrăcăminte care restricționează libertatea de mișcare. Șobolanul este o fire iute în permanentă mișcare.
  9. Nu dărui vase de anticariat. Șobolanului nu-i plac vasele ciobite care au suferit de-a lungul timpului. Mai bine oferă veselă simplă care va fi folosită zi de zi.
  10. Nu oferi vase de sticlă, șobolanii se sperie de vase sparte, acesta adoră obiectele de metal.

Horia Brenciu, fără mamă de la 11 ani: ”Drama și amintirile te învăluie și te doboară”
Articolul anterior
Dr. Ovidiu Bojor: „Mâncați ceapă cât de des, deoarece previne crizele de inimă, stimulează rinichii şi ficatul şi calmează sistemul nervos”
Articolul următor