O nouă invenţie! Lenjerie intimă cu fire de argint, care să-i protejeze pe bărbaţi de radiaţiile emise de telefoanele mobile

Cercetătorii au inventat o formă deosebită de protecţie a organelor genitale masculine, şi anume, chiloţi ţesuţi din fire de argint.

separator
Collage

După ce mai multe studii au demonstrat că radiaţiile electromagnetice emise de telefoanele mobile ar putea reduce numărul de spermatozoizi la un bărbat şi diminua fertilitatea acestuia, o echipă de specialişti ai Şcolii de Business din Munchen au inventat chiloţi parţial ţesuţi din fire de argint ce au menirea să combată impulsurile de radiaţii ale dispozitivelor mobile.

Peter Pau, profesor de Tehnologie a microundelor de înaltă frecvenţă, afirmă că argintul are un avantaj – e fin pe piele şi oferă un anumit grad de protecţie împotriva radiaţiilor, iar chiloţii se vând cu 30 de euro bucata.

Deocamdată  nu există studii efectuate care să confirme faptul că acest produs oferă protecţie anti-radiaţie şi reduce incidenţa infertilităţii în rândul consumatorilor.

sursa

Combinaţia dintre produse lactate şi mezeluri creşte riscul cancerigen! De ce să nu mai mănânci mezeluri niciodată
Articolul anterior
NASA recrutează voluntari care să fumeze timp de 70 de zile marijuana! Plăteşte 75.000 de dolari
Articolul următor