O soluţie eficientă şi antibacteriană pentru vase curate!

Curăţenia casei este una din grijile sistematice ale unei gospodine bune. Un mediu de trai îngrijit, curat, lipsit de bacterii, ţine organismul departe de boli şi oferă siguranţă membrilor familiei. O parte componentă în viaţa oricărei familii este gătitul şi servirea meselor acasă. Asta presupune şi spălarea vaselor după servirea mesei.

separator
17

Compania producătoare FICOSOTA (Bulgaria) ştie cât este de important să faci totul uşor, de aceea a creat pentru bucătăria ta detergentul lichid de vase Blazy Professional, adaptat nevoilor de acasă.

1

Blazy Professional – efect puternic de curăţare a vaselor tale!
Detergentul de vase Blazy Professional curăţă eficient şi profesional cele mai dificile pete de murdărie şi grăsime de pe vasele tale din bucătărie cu cel mai mic efort! Nu contează cât de dificile sunt petele pe vase, Blazy Professional îţi vine în ajutor, curăţând intensiv resturile de mâncare. Noul produs de curăţare a vaselor Blazy Professional are o putere de curăţare maximă, graţie formulei sinergetice şi combinaţiei speciale de ingrediente, ce asigură un efect atât de puternic. Blazy Professional se descurcă de minune cu murdăria şi petele dificile de grăsime, pe care alte produse de curăţare nu le îndepărtează. Detergentul de vase Blazy Professional atacă şi dizolvă depunerile de grăsime, lăsând paharele, farfuriile şi tacâmurile tale de acasă strălucitor de curate. Blazy Professional îţi oferă calitate excepţională şi eficienţă.

Important! Blazy Professional are efect antibacterian şi înlătură microbii din buretele pentru spălat vasele!
Detergentul de vase Blazy Professional conţine un ingredient antibacterian ce înlătură eficient murdăria şi luptă împotriva bacteriilor îmbibate în buretele pentru spălat vasele – o sursă principală de germeni și miros urât! Blazy Professional lasă vasele strălucitor de curate, menajând pielea şi păstrând aspectul fin al mâinilor, nu usucă tegumentul. Mai mult, detergentul lichid de vase Blazy Professional are patru arome diferite – miros proaspăt de măr, lămâie, fructe de pădure şi portocală, care îmbie plăcut locuinţa ta.

Poster Blazy (1)

Cu o singură picătură poţi curăţa până la 30 de farfurii!
Calităţile minunate ale detergentului de vase Blazy Professional asigură curăţarea mai multor farfurii cu o singură picătură pe burete şi un rezultat profesional la tine acasă. Vei avea o curăţare impecabilă chiar şi a ariilor cel mai greu accesibile ale vaselor tale. Cu o singură picătură poţi spăla până la 30 de farfurii! Nu este nevoie să foloseşti prea mult detergent pentru a spăla vasele, astfel vei economisi bani.

Care sunt avantajele detergentului lichid de vase Blazy professional?

• Blazy Professional garantează rezultate profesionale la tine acasă!
• Formula puternică, ultraeficientă a produsului asigură curățenie impecabilă la o singură atingere și elimină chiar şi petele invizibile de murdărie, în timp ce îţi lasă casa plină de parfum proaspăt și curat, pentru o perioadă îndelungată!
• Ingredientul antibacterian curăţă în profunzime buretele pentru spălat vasele şi elimină mirosul urât!
• Nu usucă pielea!
• Este econom! Cu o singură picătură de detergent lichid de vase Blazy professional poţi curăţa până la 30 de farfurii!
Blazy professional – rezultate profesionale la tine acasă!

Mesajul unui tată care a stârnit controverse: „Aș vrea ca fiul meu să aibă cancer”
Articolul anterior
Metoda revoluționară de adormit bebelușii. Video
Articolul următor
Alte articole interesante