Reduceri fierbinţi la My London Shop

Îţi doreşti o experienţă de shopping la Londra, dar consideri că este prea departe? Iată soluţia! Haine şi accesorii unice de la peste 50 de designeri şi case de modă din Marea Britanie (şi nu numai) te aşteaptă la MY LONDON SHOP. Atmosfera prietenoasă şi personalul grijuliu te ajută să-ți creezi ţinuta vestimentară mult dorită, aşa cum se obişnuieşte în capitala britanică. Te aşteaptă reduceri şi surprize, iar dacă ai timp, şi o ceaşcă de ceai în stil londonez, desigur.

separator
Reduceri fierbinţi la My London Shop

Pentru a fi unici şi inconfundabili în Chişinău, magazinul MY LONDON SHOP a renunţat să cumpere angro. Buyer-ii lor din Londra reuşesc să facă achiziţii de la showroom-uri private, târguri, expoziţii şi prezentări de colecţii, la preţuri mult mai mici decât scrie pe eticheta originală. Poţi obţine, cu doar 1000 de lei, ţinuta dorită şi accesoriile potrivite pentru ea.

_G0A4244 _G0A8661 _G0A8780

La fel de plăcut este şi faptul că poţi primi recomandări de la un stilist, care te ajută să-ţi creezi un nou stil sau să îl rafinezi pe cel existent. Aici găseşti haine de branduri engleze: Fever London, Aftershock,  Catherine Deane, Bastyan, Almost Famous, ISSA LONDON, Nougat London, Coast, Alice by Temperley şi altele recunoscute în întreaga lume precum Lara,  Mikael Aghal, JAX, Nicole Farhi, Single, Catherine, Malandrino, DAY Birger et Mikkelsen.
21579_1 31001 32017

Cum încălţămintea joacă şi ea un rol important în şifonierul unei doamne, MY LONDON SHOP propune clientelor încălţăminte de calitate de la branduri precum Vivienne Westwood, Finsk, Beatrix ong, Michael Kors, Calvin Klein.
85
21175_1 (2)
andersen&lauthlong cardigan

La fel ca și celelalte articole vestimentare, aşezate frumos, atent şi artistic pe rafturi şi umeraşe, într-o prezentare demnă de vitrină, aici găseşti unităţi pentru gravide, copii şi bărbaţi.  De asemenea, genţi,  pălării, ochelari, centuri şi eşarfe. Gusturile rafinate sunt  satisfăcute cu unităţile mărcilor The Sak, Hype, Osprey London, Juicy Couture, French Connection, Exte, Theory.
cod2423
3000 lei
cod2426

Pentru a completa o ţinută şi a radia în faţa celor care te privesc ai nevoie de bijuterii. Accesorii de designer, high street sau handmade – din metale, argint, mărgele, pietre semipreţioase şi cristale, perle şi elemente Swarovski, dar şi aţă, pene, bolduri, ceramică, plastic  îţi vor atrage atenţia din start.
0000 ss pics 718 038_thumb 231824570 JUICY COUTUREJenwatchsilver£82nowRRP275lire

IMG_0196 IMG_0228

Astfel, pasiunea femeilor pentru shopping devine mai plăcută cu MY LONDON SHOP – o oază londoneză în mijlocul Chişinăului.

mylondonshop_logo copy
My London Shop

Adresa: Chișinău, Bd. Stefan cel Mare, 69/1
tel: 069316806, 060516899
e-mail: mylondonshop@yahoo.co.uk
www.mylondonshop.md

De ce nu trebuie încărcat telefonul pe timp de noapte? Greșelile fatale făcute zi de zi

Este aproape un gest reflex să verificăm gradul de încărcare al telefonului și de multe ori să-l lăsăm în priză pe tot timpul nopții, pentru că pare cât se poate de firesc. Ei bine, specialiștii susțin că facem o mare greșeală, dacă ținem la durata de viață a aparatului.

Telefon descărcat (Profimedia)

Unul dintre cei mai mari producători chinezi nu recomandă acest lucru, potrivit USA Today.

Mai mult, nici măcar încărcarea 100% nu este benefică pentru aparat, gradul optim fiind între 30-70%. Explicația este cât se poate de simplă: încărcarea la capacitate maximă creează un stres mai mare asupra elementelor chimice din baterie și îi uzează mai rapid capacitatea de reîncărcare.

Acest lucru se accentuează dacă, să spunem, bateria a ajuns la 100% după o oră, dar aparatul va mai sta în priză încă 6-7 ore, până dimineață. Este ca și cum ați continua să mâncați după ce v-ați săturat. Dacă vreți să scurtați și mai mult viața bateriei, puneți telefonul sub pernă sau pe o suprafața care păstrează căldură, în loc să o absoarbă. Căldura accelerează și ea uzura, potrivit The Guardian

La polul opus, descărcarea completă a bateriei îi prelungește viața, pentru că îi permite momente de respiro.

sursa

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

Chiar și cei mai experimentați șoferi pot învăța trucuri noi legate de autoturismul pe care îl conduc. Foarte puțini știu despre existența unui buton secret din mânerul portierei de la mașină. În ce situații trebuie folosit?

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

La ce folosește butonul secret din mânerul portierei de la mașină

An de an, producătorii auto scot pe piață noi și noi modele de autoturisme. Cumpărătorii sunt atrași fie prin designul mașinilor, performanțele tehnice sau dotările speciale ce pot transforma orice deplasare într-un răsfăț. Ajunși acasă cu noua achiziție, puțini mai stau să studieze cu atenție manualul de utilizare al vehiculului, ceea ce înseamnă că riscă să nu îi descopere niciodată pe deplin toate funcțiile.

Poate unul dintre cele mai neglijate părți ale unei mașini sunt mânerele. Un videoclip publicat în mediul online face furori în rândul internauților, fiind apreciat de peste un milion de persoane. În imagini este dezvăluit un buton secret din mânerul portierei de la mașină. Cu toate că foarte mulți șoferi nu au habar de existența sa, este de mare folos într-un moment…delicat.

Știm foarte bine că pentru încuia și descuia mașina, ne referim aici la cele fabricate în ultimii ani, nu mai avem nevoie de cheie, ci de apăsarea unui singur buton de pe telecomandă. Dar ce faci în momentul în care telecomanda rămâne fără baterie și nu ai un înlocuitor? În videoclipul postat pe Instagram se dezvăluie că mânerul al portierei are un mic buton ascuns care, odată apăsat, va scoate carcasa de plastic care îl acoperă și sub care se găsește lăcașul în care se bagă cheia clasică.

sursa: www.playtech.ro

Cum să te ferești de energiile negative, în funcție de zodie

Energii negative pot fi reale sau aparente. Din fericire, stă doar în puterea oamenilor să se ferească de ele. Dacă vrei să știi cum să te protejezi de energiile negative și ce să faci pentru a le evita, vezi recomandările specialiștilor astrologi.

Energiile negative din corp. Scapă de ele prin 7 metode simple!

Berbec

Chiar dacă lucrurile nu merg întotdeauna într-o direcție perfect dreaptă, asta nu înseamnă neapărat că este vina dumneavoastră. Concentrați-vă pe calitatea lucrurilor pe care le faceți și încercați să luați mai puțin în seamă părerile celor care nu acceptă evoluția celorlalți.

Taur

Pentru nativii Taur, energiile negative pot avea un impact devastator, iar din acest motiv este bine să vă protejați permanent de ele. Fiți deschiși cu cei apropiați vouă și încercați să fiți, pe cât posibil, extrovertiți!

Gemeni

Persoanele născute în zodia Gemeni au ca punct tare faptul că își apreciază singuri eforturile și știu care le sunt meritele. Este bine să nu vă lăsați influențați de părerile altora și să căutați mereu să reliefați realizările pe care le-ați obținut.

Rac

Chiar dacă oamenii vor căuta permanent să te descurajeze spunându-ți că nu te încadrezi în limitele trasate de societate, nu înseamnă că trebuie să fii de acord cu ei. Setează-ți propriile limite și dă-ți silința să fii cea mai bună variantă a ta, indiferent de părerea lumii!

Leu

În cazul nativilor Leu, plăcerea lor de a epata în discuții este grav taxată. Este important să vă alegeți cu grijă cercul de prieteni și ar fi în beneficiul dumneavoastră să ignorați politicos orice vorbă care nu vă aduce un compliment.

Fecioară

Nativii Fecioară sunt persoane extrem de sensibile, orice vorbă nelalocul ei îi poate afecta profund. Este bine să vă țineți departe de oamenii negativiști, deoarece vă pot influența starea de spirit extrem de ușor.

Balanță

Orice critică sau corecție li se aduce este extrem de dăunătoare emoțional pentru nativii Balanță, deoarece le pune piedici în a mai fi productivi. Acestora li se recomandă să încerce să se corecteze singuri ori de câte ori au ocazia.

Scorpion

Posesorii semnului zodiacal al Scorpionului sunt mai mereu supuși energiilor negative, deoarece prin intermediul acțiunilor lor fac mereu subiectul unor discuții. Vi se recomandă să fiți mai prudent și mult mai discret.

Săgetător

Nativii Săgetător sunt firi puternice și, de regulă, ignoră orice fel de energie negativă care se propagă în jurul lor, voluntar sau nu. Cu toate acestea, este bine să fiți raționali în gândire și să țineți cont și de ceea ce vă spun ceilalți.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, cele mai neplăcute momente sunt cele în care oamenii cu care își petrec tmpul caută să le scoată în evidență defectele. Pentru ei recomandarea presupune să nu mai relaționeze cu persoanele de acest fel.

Vărsător

În ceea ce îi privește pe nativii Vărsător, dăunătoare sunt însuși gândurile lor care, de cele mai multe ori, depășesc aria realului. Pentru ca negativismul să nu se mai răsfrângă asupra lor, recomandarea noastră este să își ocupe timpul liber cu diverse activități…

Pești

Energiile negative sunt parte integrantă în viața nativilor Pești. Pentru a vă sustrage din stările care vă împierdică să vă desfășurați viața în echilibru, este bine să ieșiți mai des și să socializați mult mai mult cu oamenii cu care vă face plăcere să stați.

sursa

Ce vedetă s-a pozat goală prin casă?!
Articolul anterior
Ivan Dorn se însoară!
Articolul următor