Scapă de călcâile crăpate cu ajutorul acestor ingrediente

Călcâile crăpate provoacă un disconfort estetic nu doar pentru femei, dar și pentru bărbați. Pielea aspră de pe călcâie este un fenomen des întâlnit, iar cauzele ce favorizează apariția acestei probleme, pot fi: infecțiile cu ciuperci, încălțămintea incomodă, insuficiența de vitamine și igiena necorespunzătoare.

separator

Tratament-pentru-calcaie-crapate-cu-ou-si-unt.-Dupa-prima-utilizare-vei-vedea-schimbari-dramatice-1024x683

 

Dacă și tu suferi de această problemă, nu ezita să îți faci tratamentul cu ou și unt. Vei vedea schimbări uimitoare, chiar de la prima utilizare.

Iată de ce ai nevoie:

Un ou

Oțet

200 grame de unt

Se spală oul, apoi se pune peste el într-un pahar oțetul până când îl acoperă și se lasă la loc întunecos timp de cinci zile.
După ce coaja oului se dizolvă, se scoate din pahar și se pisează cu lingura, apoi se adaugă oțetul. Se adaugă și untul și se amestecă foarte bine, se pune unguentul într-un borcan de sticlă și se ține la frigider.

În fiecare seară înainte de a merge la somn, se spală foarte bine picioarele, se usucă și se aplică unguentul pe pielea uscată și pe crăpături. Pentru un efect mai rapid, se pune folie pe picioare și apoi se pun niste șosete în picioare, până dimineața.

 

Sursa

O prezentare de modă neobișnuită, inspirată din viața subacvatică!
Articolul anterior
Guvernul a avizat pozitiv acordarea tichetelor de masă pentru angajații moldoveni
Articolul următor
Alte articole interesante