Se poartă oja cu aur!

al doileaÎn acest an, luxul a căpătat noi dimensiuni odată cu stabilirea unui nou trend: ojele cu particule din aur. Moft sau nu, cert este că această ojă opulentă arată senzațional pe unghii, motiv pentru care va fi cu siguranță oja “vedetă” al sezonului rece.

separator

video-unghiile-din-aur-si-din-diamant-ultimul-racnet-in-materie-de-manichiura-1_size1Avantajul unei astfel de manichiuri opulente este acela că o poți purta pe post de accesoriu, atât la ținutele de zi, cât și la cele elegante, de seară. Dacă în timpul zilei, niște unghii pictate cu o ojă cu particule din aur scot în evidență o ținută casual, în tonuri neutre, noaptea completează perfect o ținută all black, eventual din piele. Fie că optezi pentru o ojă aurie sau pentru un top cu particule din aur, sezonul acesta tebuie sa încerci măcar o dată manichiura cu aur.

Modele de manichiură cu aur

fe1dfc56064c658bac4300efc9896d86Indiferent cum alegi să aplici această ojă, rezultatul va fi unul de efect, așadar nu trebuie să îți faci griji dacă nu cunoști tot felul de tehnici complicate. Tot ce trebuie să faci este să aplici unul sau două straturi de ojă și vei obține un look spectaculos.

În cazul în care îți place să experimentezi, poți încerca o manichiură gold de tip french, care presupune să aplici pe vârfuri particule sclipitoare. O altă modalitate de a obține o manichiură deosebită presupune să îți pictezi unghiile într-o nuanță neutră și să trasezi linii diagonale cu oja aurie.

primul model primul primul7

Dacă vrei o manichiură cu totul deosebită pentru sezonul rece, ai nevoie de o ojă într-o culoare închisă, precum violet, bleumarin, gri sau negru și de una incoloră, cu particule din aur. După ce ți-ai pictat unghiile în nuanța închisă, lasă-le să se usuce cinci minute, după care aplică unul sau două straturi de ojă incoloră. Rezultatul va fi încântător.

Sursa

 

 

Aşa arată fetița lui Horia Brenciu
Articolul anterior
Cum transformi o rochie veche într-o bluză modernă!
Articolul următor
Alte articole interesante